Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/doninsvijet

Marketing

Izvrsnost



Sisačka županica Marina Lovrić Merzel 24. listopada 2013. godine dijelila je srednjoškolcima nagrade zbog izvrsnosti, a pri tom im je vlastitim primjerom objasnila što prema njenom sustavu vrijednosti znači izvrnost.

Inače, županica jedne od najsiromašnijih županija u državi nabavila je skupi Audi A6 TDI.

Izjavila je pred mladim ljudima da se na telefon zadnjih dana javlja riječima: „Ovdje Audi centar“. Ironičnom opaskom je valjda htjela ispasti duhovita i djeci objasniti da su oni koji je prozivaju zbog bahate rastrošnosti kreteni, koji ne razumiju što je to izvrnost. Dodala je kako svi znaju staru poslovicu da se samo za dobrim konjima, lipicancima, praši, a ne za ragama.
Vrlo poučna izjava za mlade ljude kojima ih je uputila. Neka odmah nauče da se „lipicancima i dobrim konjima“ smatraju oni koji se što skuplje voze na tuđi račun i da se uzalud trude učenjem... jer im znanje i savjesnost baš ništa ne znači, ako im ulogu „dobrog konja“ ne zagarantira politička pripadnost ili možda neko kumstvo.
Oni koji se voze javnim prijevozom i automobil si ne mogu priuštiti su očito rage... pa o njima nitko i ne priča.
Dan ranije je objasnila kako je kupnjom novog automobila uštedjela na rati kredita, te da se ona puno vozi pa joj TREBA siguran i udoban auto.
Očito je Plan 21 bio trojanski konj..... zbog kojeg se danas diže prašina.

Koje li bahatosti, bezobrazluka i bešćutnosti! Takvim likovima bi trebalo zabraniti da razgovaraju s mladima... jer nam kvare djecu.
TREBAJU li naša djeca, a da bi mogla težiti izvrnosti bolje obrazovanje, bolju zdravstvenu zaštitu, kvalitetnu prehranu i društvo u kojemu će se doista znati što je to IZVRNOST? Mogu li im roditelji priuštiti sve to što TREBAJU jer je TREBANJE samoprozvane elite u ovoj zemlji jače od TREBANJA naroda?
Zašto bi se djeca uopće trudila učiti i težiti izvrsnosti kad to ionako u ovoj zemlji ništa ne znači?
Nije dovoljno što su zemlju doveli u ovakvo stanje, nego nam se još i u lice smiju i „truju“ nam djecu ovakvim bezobraštinama!

SRAM IH BILO!



Post je objavljen 25.10.2013. u 23:14 sati.