Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

SHZ: Pojedinci potiču na red, dok policija ne proradi

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

SHZ: Pojedinci potiču na red, dok policija ne proradi



Boravkom Mesića u Zadru na proslavi 135. godišnjice Crvenog križa, dana 22. listopada 2013. godine, mnogi građani Zadra navode da je tom posjetom Kalmeta ohrabren u vezi afere HAC - Remorker, zbog čega je isti izjavljivao hrvatskim medijima:

1. Ne očekujem poziv USKOK-a. Kako Kalmeta zna da ga neće pozvati?

2. "Mogu kazati da je Zdravko Livaković moj dugogodišnji suradnik i prijatelj i da je Zadar zahvaljujući njemu uvelike napredovao proteklih godina, pogotovo u mandatu kad sam bio gradonačelnik prvi puta, kada se puno toga izgradilo. Isto tako, kao državni tajnik je napravio puno za prometnu infrastrukturu", nahvalio je Kalmeta Livakovića.
"Činjenica je da se zadnjih nekoliko godina on stigmatizira, ali ne od medija i institucija nego od nekih pojedinaca ovdje u Zadru pa i diljem Hrvatske. O njima je bolje ne govoriti, valjda će i oni doći na red pred institucije države. Siguran sam da će institucije pravne države odraditi svoje posao odgovorno, a Zdravku želim da što prije dokaže svoju nevinost", kaže Kalmeta.
Kalmeta napada pojedince u Zadru i diljem Hrvatske, ne slučajno. Svima je jasno da ti pojedinci potiču na red, dok policija ne proradi.


Zagreb-Zadar, 24.listopada 2013. godine



STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA


Post je objavljen 24.10.2013. u 15:13 sati.