Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Gladaj kako ljubav otvara svaka vrata

24.listopad 2013

Predanost je najuzvišeniji instrument s kojim možete osigurati uspjeh za sve vaše napore. To će vam također donijeti zdravlje, bogatstvo i blagostanje. Ujedno će eliminirati mržnju i frakcije, i dati vam jaču snagu............


Gledaj kako ljubav otvara sva vrata - Poruka za 23. listopada

Ako se nađeš u situaciji koju je teško prihvatiti i voljeti, uvijek možeš nešto učiniti, ako želiš, jer ako se umiriš i potražiš Me, bacit ću svjetlo istine na situaciju.
Otkrit će ti zašto si tu gdje jesi i zašto činiš to što činiš. Budi siguran da za to postoji dobar razlog i lekcije koje trebaš naučiti.
Dok ne promijeniš svoj stav i ne naučiš voljeti mjesto gdje jesi, osobe s kojima si i što činiš, morat ćeš ostati u toj situaciji.
Čim naučiš ove lekcije i istinski zavoliš to što radiš i činiš to od srca za Mene i zbog Mene, onda ćeš se pomaknuti prema nečemu drugom. Gledaj kako ti ljubav otvara sva vrata.
e.c.
***
Bivanjem u nižoj – životinjskoj, ili demonskoj svijesti nije moguće vidjeti Istinu o Svijesti Života(Krista).
Za osobni Život može se doznati, - Istina o Njemu dostupna je svima unutar Tišine vlastitog bića.
Opredjeljenjem za Život i mijenjanjem niže svijesti u Svijest Krista(Božansku svijest), odbacujući polako sve ono što joj ne pripada, raste se u Duhu Života, doživljava se preobrazba iz smrtnog u besmrtno.

Otkriva se Istina zašto je nešto upravo tako kako je i što je potrebno učiniti da bi dana lekcija preobrazbe bila uspješna.

Preobrazba je osobna.
Niža svijest razdjeljuje, a viša ujedinjuje.

U razdijeljenosti bira se po svojoj volji kako živjeti … koga ili što voljeti, koga ili što odbaciti, koga ili što prihvatiti u svoj život.
Stvoritelj ljudskih Duša(Krista) je Bog - Duh Ljubavi.
U Božanskom Duhu svi i sve su u Jednoj Cjelini povezani Istim Duhom Ljubavi. Ova Ljubav je bez uvjeta. Ta Ljubav je Bog Koji diše i boravi u svima i svemu kao Čista Sveta Ljubav.

Opredjeljenjem za Ljubav Boga ne gleda se više na čovjeka kao smrtno biće-njegov karakter, djelovanje … već se ljubi u njemu njegov Božanski dio.

Iz niže svijesti nije moguće bezuvjetno: ljubiti, prihvaćati … živjeti, zbog straha.

U Životu u Bogu ne postoje nedaće koje vladaju u izdvojenom svijetu ega. Ne postoji strah, jer je u Bogu uvijek sve samo Dobro. Ne postoji zlo.
Rađanjem u Duhu Života izlazi se iz dvojnosti dobro-zlo.
U Duhu se postoji i biva u nadnaravnoj Božanskoj Energiji Ljubavi.

ŽivotBog je Ljubav.
Čineći, misleći i govoreći: S Ljubavi, U Ljubavi, ZA Ljubav i Zbog Ljubavi, ulazi se u Boga-u vlastiti Život Cjeline, kojemu su sva vrata otvorena.

Život-Ljubav nije fantaziranje. On/Ona je stvarnost.
Da bi postala osobna stvarnost potrebno je prihvatiti i živjeti Zakon Života: –
Ljubi Boga(-svoj božanski dio Života) svim svojim srcem, svom svojom dušom, svim svojom umom, svom svojom snagom.
Ljubi bližnjeg svoga kao samoga sebe.

Osnovni Ispit Ljubavi polaže se na mjestu bivanja, djelovanja, na odnosu sa osobama s kojima se proživljavaju životne akcije...

da bi se moglo ići dalje...
k.

***

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=100498

----------------------

Dobiveno od Joška iz Sombora







Post je objavljen 24.10.2013. u 08:20 sati.