Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Kako ocijeniti dan ?

Boravio potpuno van reale, po tome bi se reklo uspješno provedeno vrijeme. Rano ujutro za šetnje s Jinom vježbao zoomiranje, loše išlo, jedna fotka uspjela ali kasnije sve obrisao.
Šahovski meč protiv pulskog Uljanika, skoro smo iznenadili, remizirao nakon što sam boljeg od sebe iznenadio u otvaranju, napravio grešku i poslije izdržao jak napad, zadovoljan dobrom partijom.


Nisam ručao sa šahovskom ekipom nego onom drugom standardnom, pojeo uobičajeni šiš ćevap, bazdio po luku uoči sraza. Sastav Kastava me iznenadio, znatno su pojačani na prve dvije ploče, na prvoj Lionicin Mažuran, fotka nije uspjela, ja na drugoj izgubio od lika koji ima već skoro za 300 veći rejting od mene, nisam znao, poslije saznao.
Večernja šetnja, razmišljanje o neizvjesnom biznisu i kako prepoznati kad dođe pet do dvanaest, o nekadašnjem društvu u kojem nitko nije "čist" od opijata, o umišljanju riječkih subkulturnih junaka da imaju status nekog u gradu, kao da žive u paralelnom svijetu ignorirajući široko rasprostranjenu diktaturu prosječnosti društveno prilagođenih birokrata.
Večernji bus, u njemu dvije cure, no teško je u tom polumraku išta razaznati, s druge strane po prvi put primjećujem u praznom trgovačkom centru da je netko dobro složio boje plafonskih svjetiljki.


Post je objavljen 20.10.2013. u 22:01 sati.