Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Šah i moda

Prijepodnevna šetnja, par modnih detalja. Primjetio sam u Krku da janjevci i šverceri masovno kopiraju desigual i slične torbe, na osnovu par detalja mislim da cura na fotki ima original, oni su danas imali sreće, wi-fi je funkcionirao, ali jao onom tko se u to uzda.
Popodne šah, prva ekipa nastupa u drugoj, druga u trećoj lizi, ja druga ploča druge ekipe protiv Pazina, imam još jednog protivnika koji odbija ponudu remija ludzubo. Ovi pušači sa simpatičnom damom su prva ekipa, mi sa dvije curice na petoj i šestoj ploči smo na drugoj fotki. Kad sam otišao rezultat je bio 2,5:0,5 za nas, tri su se partije još igrale, osim mene dobila je i cura na petoj ploči, ova s očalama (ja sam svoje zaboravio), sutra se igraju još dva kola, protiv pulskog Uljanika ujutro se nitko ni na koga od nas ne bi kladio.
Zanimljivo kako su svi ufurani, skoro da im zavidim. Jedna cura, mislim iz Gorskog Kotara je u momentu zastala i promatrala me dok sam kao razmišljao o potezu, mislio sam da sam zbilja trebao promijeniti i čarape kad sam već promijenio tenisice odlazeći u grad na partiju nakon šetnje s psom Jinom.
Ne pokušavajte čitati tuđe misli, posebno ne ljudi koje teško što može impresionirati.
p.s.
Četvrtka fotka je dokaz da se najbolji gulaš može raspoznati vjerovatno po mirisu, nikako po fotografiji.



Post je objavljen 19.10.2013. u 21:00 sati.