Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Goli otok...

.

.......

Goli otok...
Jutros sam se probudila. Gola. Goli otok mi nije ravan. I kako će kad ima 200 metara nadmorske visine, a ja samo metar i kusur. TV kez, kiseli pomalo bahati osmijeh ala Nike lipog mi Nadana Vidoševića i njegovo priznanje kako „ Muž sazna zadnji za nevjeru žene“, uljepša mi cili dan. Kakav apaurin. NaDan na dan. Terapija za latiničnu Hrvatsku. Prva mu suradnica, Zdenka Peternel, tzv. desna ruka, crna ruka, preusmjeri 32 milijuna kuna naših para na inozemne račune kako tvrdi optužnica, a ON pojma nema. Patuljci pojma nemaju. Stoka sitnog zuba još manje. Vlast najmanje. Ni ja pojma nemam čijim je parama Nadan Vidošević, „Lukašenko“, doživotni predsjednik HGK-e, kupio kaštelet Meštrovića, imanje od 10.000 kvadrata u Gorskom kotara, pokupovao umjetnine poznatih i nepoznatih autora. „Zlatna kuna“ mu se u rukama pozlatila. Umjesto „Kupujmo hrvatsko“ na djelu je rasprodaja sve za jednu kunu.
Čekam dan i nadam se iz dana u dan kako će jednog dana, hrvatski čovjek iz svijeta Nadana, Zdenke, za razliku od humanitarnog rada ala Čobanković, Polančec, raditi za opću korist na Golom otoku. Golim nježnikom će tucati kamen. A, koke? Koke će piti kišnicu iz gustirne...
Na žalost dok god u glavama velikih Hrvata i Vlasti bude važnija ćirilica i prebrojavanje od poštenja, pravde i jednakosti,Goli otok će ostati samo iluzija da će se uskoro dogoditi promjene.

.
Vrijeme, vreme, vrime je skidanja do kraja. BBB+...



Post je objavljen 19.10.2013. u 20:26 sati.