Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/voltaren-salt

Marketing

Razumijevanje šetnje

A ja vidiš baš volim šetati. Hodati, tumarati, lunjati. Misliš da bi me to trebalo zabrinuti, da nisu slučajno simptomi odraslosti? Ma, možda samo nisam posve tipično dijete. Bučanje :) Moglo bi ti stvarno biti lijepo ovaj vikend, pa ako još imaš i prijatelje tamo, ne mora ni biti neko posebno događanje da bi uživao. Ali uz borbe bundevama luda zabava je zagarantirana! Ipak, samo loptanje bučama je previše jednostavno, bolje bi bilo izvaditi svježu unutrašnjost bundeva iz kore i probati se time dobacivati.

Kako bi se taj sadržaj svakim novim bacanjem raspadao i osipao, prvi bi ispao iz igre onaj tko prvi ostane bez ičega u rukama. Onda bi taj morao drugima oljuštiti barem pola kile onih razasutih koštica, za jelo. A pobjednika u nemogućoj misiji zadržavanja barem dijela klizavog sadržaja trebalo bi odmah kandidirati za parlamentarne izbore. Osim tih sjemenki, fino je i bučino ulje, na takvom sajmu se možda može naći i jeftinije, inače je preskupo. Žao mi je, izgleda da me bundeve ipak najviše asociraju na hranu :) Ali kako moja mama peče najbolju bučnicu na svijetu (to su zapravo štrukli u kombinaciji sir+tikvice i ako se dobro napravi, s puno vrhnja, stvarno je fino), onda i ne trebam samo zbog toga do Ivanića. Pa ću ovaj vikend valjda nastaviti sa šmirglanjem vrata na kupaoni. Mislim, krenula sam s tom zabavom još pred tri dana, ali mi nešto i ne ide, pa vidim da će potrajati. Razmijenit ćemo iskustva nakon vikenda, tko se bolje zabavio.

Leteća vešmašina je ludilo. Ali najbolje je što se profesorova ideja može mudro iskoristiti. Naime, meni se taman pokvarila vešmašina i još od ponedjeljka očekujem majstora s novim programatorom, ali čini se da se i on izgubio, možda s onim kombajnom. A nisam se prije dosjetila da doma uvijek imam tih šarenih vjetrenjača. Znala sam, ma znala sam da mora biti neki smislen razlog mojoj slabosti da si uvijek moram nabaviti barem jednu kad ih negdje vidim. Inače su odlične za gredice tek iznikle salate i sličnog nježnijeg povrća jer zbunjuju vrapce kradljivce. I na trešnji i u vinogradu za plašenje čvoraka. A ne znam jesam li ti već pričala da sam nekad jednu imala i pričvršćenu na upravljaču bicikla. Uglavnom, ako jednu takvu sad priheftam na perilicu, mogao bi to biti vrhunac uporabljivosti tih vjetrenjača. Dovoljno bi bilo da vešmašina proradi, čak ne mora ni poletjet!

Izbacivanje kukuruza iz prikolice uistinu zahtjeva posebne stručne vještine, potrebna je preciznost ciljanja, a i znanje žongliranja nije naodmet, pa tako složenoj temi stvarno treba posvetiti zaseban post. Osim toga, namjeravam ti dokazati da se osim riječju i fotografijom može ispričati drugi svijet, još nemam pojma kako ću to izvesti, ali sam naumila pa je to skoro riješena stvar.

Post je objavljen 18.10.2013. u 20:50 sati.