Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuce

Marketing

Bizovačke toplice iznajmljene Koncernu Sunce Jake Andabaka

Zakupac Bizovačkih toplica d.d. u stečaju, Koncern Sunce, u vlasništvu je poznatoga poduzetnika Jake Andabaka, koji se u najvećem dijelu svoga poslovanja i bavi turističkom djelatnošću u vlastitih 12 hotela na moru i jednim hotelom na kontinentu (Hotel Kaj u Stubičkim toplicama).
Njihov cilj je nastavak komercijalnog poslovanja i turističkog i zdravstvenog dijela (lječilišta) Bizovačkih toplica - kaže Zec i pritom ističe da su u ugovoru o zakupu predviđena i značajna ulaganja u objekte Bizovačkih toplica već u uvjetima najma, s obzirom na to da se oni nalaze u dosta lošem stanju, a kako bi oni uopće mogli funkcionirati, te se na taj način spriječiti daljnje štete, ali i djelomično podići njihov standard.
U ime radnika sam glasao za iznajmljivanje objekta Koncernu Sunce, budući da njihovu ponudu smatram najozbiljnijom i najboljom. Smatram da s njim ima budućnosti, ne samo za radnike koji su ostali raditi u Bizovačkim toplicama, njih 37, nego da i za preostalih 60 koji su dobili otkaze ugovora o radu ima šanse da se i vrate - istaknuo je Josip Tonković, predstavnik zaposlenika Bizovačkih toplica u Odboru vjerovnika stanovi Vrbani


Post je objavljen 18.10.2013. u 15:26 sati.