Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kojuposlukuporati

Marketing

Raznolik smještaj u Zagrebu

Hrvatska je turistička zemlja, tako da ima puno mogućnosti smještaja u cijeloj zemlji, uz naravno povoljne cijenu. Međutim, budući da većina turista dolaze iz inozemstva vjerojatno će provesti većinu njihovog puta u hrvatskom glavnom gradu Zagrebu pa će im također trebati smještaj u Zagrebu. Kada negdje putujemo među prvim stavkama koje bi trebali pronaći i koje bi nam trebale odgovarati bi bio sigurno smještaj.

Zagreb je glavni grad Hrvatske. On ima nekoliko desetaka hotela različitih veličina i luksuza,najluksuzniji su Regent Esplanade Hotel, Sheraton i Westin. Oni se svi nalaze u pješačkoj zoni, ali zagreb također nudi i drugu vrstu smještaja poput apartmana, hostela, vila i soba.




Naravno da postoje još i povoljniji hoteli koji se također mogu naći u središtu grada, kao što su Best Western Astoria hotel, hotel Dora, hotel Fala, hotel Maksimir. Postoji i razni izbor smještaja u Zagrebu, jeftinih hotela u predgrađu: hotel Paradise, hotel Holiday. Budući da Zagreb ima dobro razvijen sustav javnog prijevoza, tu ne bi trebalo biti problema za turiste što se tiče samog smještaja, jer turisti mogu provesti veći dio svog vremena u centru grada. A Hrvatska spremna za ljeto, zimu turiste, uvijek nudi smještaj po izboru za svakog, odnosno svačije želje i potrebe.

Oni koji žele uistinu pristupačan smještaj u Zagrebu, za njih postoji više hostela na raspolaganju, od kojih su mnogi još su uvijek prilično blizu centra: Fulir hostel, hostel Lici,hostel Nocturno, Ravnice, hostel Mali Mrak ... Iako se zove smještaj za "mlade", oni su otvoreni i dostupni za svakoga tko je spreman prihvatiti nešto casual i neformalno, ali ipak prijateljski i topli pristup gostima. Hosteli, za razliku od hotela, nude samo doručak ( krevet), ali to ne bi trebao biti problem za putnike, odnosno turiste, jer Zagreb je pun malih restorana, dućana koji se nalaze na gotovo svakom uglu, a tamo se prodaju ukusni proizvodi posebno u jutarnjim satima.



Ali to nije sve, privatne sobe su sve popularniji način smještaja u Zagrebu. One su gotovo uvijek dobra alternativa za formalni smještaj, a i vrlo su pristupačne s obzirom na svoju cijenu i udobnost.

I konačno, Zagreb je okružen sa nekoliko urbaniziranih zajednica, odnosno mjesta, izuzetno dobro povezanih javnim prijevozom sa zagrebačkim centrom grada: Velika Gorica, Zaprešić, Sesvete, Ivanić - grad. Jedan od tih mjesta je Samobor, tu turisti mogu naći hotel ili privatni smještaj u visokoj kvaliteti, ali za mnogo manje novca nego u središtu Zagreba. Zagreb kao glavni grad Hrvatske uistinu može ponuditi kvalitetan smještaj za turiste po vrlo povoljnim cijenama. Ali ne samo za turiste već i za domaće stanovništvo jer poznato je da Hrvati vole putovati i istraživati svoju zemlju.



Ponuda smještaja u Zagrebu je bogata i raznolika, a time i pogodna za svakoga u odnosu na cijene. Hoteli su u rasponu od velikih hotela koji posluju u okviru poznatih lanaca do malih privatnih smještaja. Smještajne kategorije obilježene su sa zvijzdicama, a cijene soba i ostalih usluga ovise o kategoriji. Jedna od prednosti u Zagrebu je dostupnost smještaja u samom centru grada. Ovo je mjesto gdje ćete naći najluksuznijih hotela poput Sheratona i Esplanade, ali i drugi pristupačni smještaj. Općenito govoreći, hotelski smještaj u Zagrebu je na visokoj razini, sobe su uredne, a usluga je dobra. Većina hotela nudi parkiralište, a neke imaju garažu.




Post je objavljen 17.10.2013. u 14:43 sati.