Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kulzagreb

Marketing

Najave 16. listopada

Dobar dan!

Kako lijep i sunčan dan učiniti još boljim? Odlaskom na neko kulturno događanje, pa nije li očito? sretan

U Goethe-Institutu (Ulica grada Vukovara 64) počinje ciklus njemačkog dokumentarnog filma. Filmovi (s engleskim titlovima) će se prikazivati svake druge srijede u 18 sati, a ulaz je slobodan. Večeras se prikazuje "Vergiss mein nicht" sleš "Forget me not" sleš "Ne zaboravi me".

U Pogonu Jedinstvo (Trnjanski nasip bb) danas se otvara izložba (zvučna instalacija) Maje Kalogere "Prijateljstvo kao konceptualni pejzaž". Kažu, otvoreno je od 17-21 sat, od danas pa do 19. listopada. U sklopu izložbe bit će i koncerti MMessy Osscillatorsa, Tina Dožića i Ivana Jovanovca, 18. i 19. listopada, u 20 sati.

Nadalje, u Galeriji Karas (Praška 4) u 19 sati se otvara izložba autorice Lidije Laforest - "Retrospektiva". Možete ju pogledati do 27. listopada. Da napomenem - ulaz u Galeriju Karas je slobodan, kad god.

U Galeriji SC večeras u 20 sati otvara se izložba pod nazivom "Ako ti ispričam priču, hoćeš li zaboraviti?" autorica Jelene Blagović, Adele Jušić i Riikke Kuoppale. Pa, ako vas zanima kako izgleda suradnja Zagreba, Sarajeva i Helsinkija, krenite prema SC-u. Imate vremena do 30. listopada.

I...to bi bilo...ne, ne bi još bilo gotovo - šećer dolazi na kraju. sretan

U Centru za kulturu Trešnjevka, u Galeriji Modulor u 19 sati otvara se izložba fotografija "Poruke koje je p..." autora Vanje Radovanovića, u ovim virtualnim prostranstvima poznatijeg kao Nepoznati Zagreb. Vjerujem da ste ga dosad već otkrili, no za slučaj da niste, trkom do njegovog bloga, na popravni. Osim toga, tko će najaviti izložbu bolje od samog autora?
Izložba ostaje otvorena do 25. listopada.

I to bi sad zbilja bilo to, barem prema mojim saznanjima.

Uživajte!

Ivana


Post je objavljen 16.10.2013. u 14:24 sati.