Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

ITSI BITSI







Parkirani kamioni i prikolice kraj Kule, podignuti šatori, dizalice, siguran su znak da se u gradu snima film. Prve podatke znam od koga ću dobit a ove malo preciznije prepisujem sa stranica grada.





Dakle, u gradu se ovih dana snima film ITSI BITSI danske produkcijske kuće Nimbus u koprodukciji sa MP Filmskom Produkcijom iz Zagreba.











Radnja novog filma Ole Christiana Madsena “Itsi Bitsi” je tragična ljubavna priča o prvom danskom real-beat pjesniku Eiku Skalřeu, prvom vokalu Danske rock grupe Steppeulvene (Stepski Vuk) i ljubavi njegovog života Iben Nagel Rasmussen.
Inače, Itsi Bitsi je bio Skalřev nadimak za Iben kao i naslov legendarne pjesme grupe sa albuma “Hip” iz 1967. koji se danas smatra draguljem glazbene povijesti danske zbog svoje inovativnosti, orginalnosti i pronalaska novog glazbenog smjera.

















Priča filma počinje 1962. godine, a razvija se kroz sljedećih šest godina u Danskoj, Francuskoj, Španjolskoj, Sjevernoj Africi, Grčkoj, Iraku, Nepalu, Pakistanu i Indiji.
Ole Christian Madsen je sa Boom Hr. Hansenom napisao scenarij, a Lars Bredo Rahbek je producent za produkcijsku kuću Nimbus Film.
U filmu koji će u Danskoj biti prikazan 2015. godine glume dvije novopečene danske glumačke zvijezde Joachim Fjelstrup i Marie Tourell Sřderberg kao Skalře and Rasmussen.








Dodatak:
Još nekoliko večerašnjih slija.
















Post je objavljen 15.10.2013. u 13:46 sati.