Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhsveti

Marketing

UVOD u ovaj blog ...



Danas, 11.10.2013. godine odlučio sam ovim blogom obraditi religijsku temu o Duhu Svetom.

Pravilno razumijevanje Duha Svetog je osnova za shvaćanje Boga Oca i Boga Krista i nas kao duše, testrukture naše duše i našeg odnosa sa Kristom kao jedinim duhovnim Učiteljem i Spasiteljem iz pada. Ovo su markantne i kratke tvrdnje koje nekoga mogu i ponukati da ne čita daljnje postove i argumentacije, no sve je to stvar slobode izbora i određenog religijskog iskustva. Pred slobodom smo odgovorni cijeli život a sa tom slobodom dolaze i ponude i iskušenja bilo od Svjetla bilo od Tame. Tako je i ovaj blog jedna ponuda.

Nekoliko riječi o sebi: rođen sa 1959.godine u Slunju /blizu NP Plitvice/ gdje i živim, VSS,oženjen,dvoje djece, umirovljenik od ove godine. Amaterski proučavam religiju i slično dugi niz godina.....

Toliko za ovaj kratki početak bloga....i neka vam je prijatno na njemu. Hvala na pažnji i suradnji.


za kontakte i pitanja (evo broj mobitela...)
31.10.2013.

Ako neko želi skrenuti pažnju na određenu temu pitanjem i tekstom u rubrici komentar a da isto bude zamjećeno od strane vlasnika ovog bloga dajem dopuštenje da me se o tome obavijesti porukom na broj mobitela u Hrvatskoj 095/8091034.

Na prvom i drugom (obrisanom) postu ovog bloga javilo se oko 6 osoba no one se dalje ne javljaju ovdje na blog u komentarima....što me malkićko iznenadilo...no ako je stvar takva da broj posjetitelja i komentatora ovisi o mojoj angažiranosti na tuđim blogovima (ono...treba se drugima "uvlačiti" da bi se drugi "uvlačili" tebi...tako je slično ovdje na blogu u komentaru opisao jedan čitatelj,vjerovatno bloger) onda će neki čekati...ja još nisam niti vidio niti našao blogove religijske tematike...potražit ću i ako ih nađem svakako da ću surađivati sa pametnim blogerima,ali čisto sa tim motivom nevezano za ovaj blog.





Post je objavljen 11.10.2013. u 23:08 sati.