Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/korisniimplantati

Marketing

Zubni implantati vraćaju osmijeh na lice

Zubni implantati su više nego samo zamjena prirodnih zuba sa kozmetičkim stomatološkim zubima. Oni će učiniti nekoliko stvari za vas kojih možda niste ni svjesni, kao što su: spriječiti će gubitak koštane mase, prirodno čišćenje i biti će podrška za zube. Postupak ugradnje zubnih implantata koji obavljaju kvalificirani implantat stručnjaci će vratiti vaš osmijeh i vaše samopouzdanje.



Jedenom uložite u njih i imati ćete ih cijeli život. Vratiti će vam osmijeh i vaše samopouzdanje! Zubni implantati su jaki, umjetni zubi, korijeni koji se koriste kako bi zamijenili jedan zub, nekoliko zuba ili za podršku i stabiliziranje mosta ili proteze. Zubni implantati izgledaju, osjećaju se i djeluju kao prirodni zubi. Oni se vrlo precizno stavljaju i zatim treba proći neko vrijeme kako bi se oni prilagodili našem tijelu.Vrijeme koje je potrebno da se oni prilagode, je ovisno o tome gdje se implantati nalaze u ustima, i da li su postojali neki dodatni tretmani kako bi se implantat mogao ugraditi. Kad su implantati smješteni na donjoj čeljusti oni obično zahtijevaju 3-5 mjeseci liječenja prije cementiranja zuba na njih. Kad su zubni implantati smješteni u gornjoj čeljusti, 4 do 6 mjeseci treba do ozdravljenja. Prilikom postavljanja implantata stomatolog bi trebao uzeti pristup s kraja, odnosno krajnji rezultat u vid, a to se naziva obnoviteljski pogon u dentalnoj implantologiji. Kad se krajnji rezultat vizualizira onda postavljanje zubnih implantata u pravilni položaj omogućuje najbolji estetski / kozmetički rezultat. To također štedi vrijeme i novac za pacijenta. Koristeći ovaj krajnji rezultat to povećava prirodnost i uspjeh ugradnje implantata.

Prednosti dentalnih implantata



Prednosti dentalnih implantata su mnoge. Kada su zubi nestale u ustima, kost koja je tu da podržava zube počne se topiti i na kraju to može dovesti do velikog nedostatka zuba. Kad zubni implantati nadoknade izgubljene zube, kosti se podržavaju više se neće rastopiti jer će implantat biti tu za podršku baš kao kada su i prirodni zubi bili prisutni. Zubni implantati će time spriječiti gubitak koštane mase i nedostataka. To će uvelike povećati estetski rezultat. Još jedna korist od implantata je prirodna funkcija koju oni pružaju. Vi ćete biti u mogućnosti da koristite konac i četku za čišćenje kao prirodne zube umjesto da uklonite zube pa da ih onda očistite. Oni će u konačnici spriječiti okluzijske bolesti, omogućiti će vam da žvačete bolje i biti ćete zdraviji.

Zubni implantati su jednokratan trošak



Trošak za postavljanje implantata u usta ovisi o mnogim stvarima. U principu oni su skuplji od alternativa u kratkom roku. Ipak , kad je cijena u odnosu sa tijekom života, ne postoji drugi tretman u stomatologiji koji će trajati toliko dugo. Obično cijena za njih se plaća samo jednom u životu. Bilo kako bilo oni najduže traju, oni su najbolja doživotna vrijednost.

Sprječavanje rizika



Rizici dentalnih implantata su isti kao i za bilo koji zubni kirurški zahvat, i zubni implantati mogu donijeti probleme, ako ne pazimo. Oni uključuju infekcije, oštećenja susjednih objekata, bol, mogući neuspjeh. Neuspjeh dentalnih implantata je uglavnom rezultat tri stvari: infekcija, okluzijske bolesti i vaša sposobnosti da ozdravite. Prva dva mogu se spriječiti s pravilnom kontrolom od strane stomatologa. Treći se može poboljšati pacijenta. Neke stvari koje se mogu učiniti su ne pušiti ili ne piti alkohol. Također nekontrolirani dijabetes je kontraindikacija za dentalne implantate. Ako se zaraženi zub ne liječi, infekcija se može širiti na druge dijelove tijela, a to može u konačnici dovesti do bolesti opasnih za život. Ali na vama je veliki odabir, kruna ili ljuskica ili pak doživotni implantati i ugodan osjećaj ponovo u ustima. Također, zubi koji nedostaju u prostoru počet će preuzimati prostor, a mogu uzrokovati okluzijsku bolest, koja tijekom vremena postaje vrlo destruktivna. Vratite osmijeh i vaše samopouzdanje sa zubnim implantatima i uživajte u doživotnoj sreći.



Post je objavljen 11.10.2013. u 13:21 sati.