Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Dan neovisnosti i proročanstvo Brune Bušića

Hrvatska obilježava Dan neovisnosti, dan kada je Sabor Republike Hrvatske donio povijesnu odluku o raskidu svih državnopravnih veza s bivšom SFRJ.
Povodom tog dana donosimo jedno zanimljivo PROROČANSTVO izrečeno, ne od Proroka iz Biblije, ne od Nostrodamusa niti od drugih lažnih proroka, nego od Brune Bušića davne 1975 godine u Parizu, a kaže ovako;

...da smo složni i čestiti davno bi imali državu. A bit će nje, rodit će se slobodna Hrvatska kad padne Berlinski zid i kada se budu rušila komunistička krvava carstva kao kule od karata. Nema ni jedne države da je nastala bez krvavih gaća. Vjerovatno ćemo se i mi morati pobiti za slobodu sa Srbima, a možda i sa Turcima. Teret rata morat ćemo podnijeti svi podjednako...

No kad se oslobodimo srpskog ropstva i stvorimo državu, vidjet ćete kako tek naši kradu. Svak nas je stoljećima krao i potkradao, a najteže će i najgore biti kad nas naši budu krali te prodavali svjetskim jebivjetrima i makro-lopovima. Navalit će na nas kao velike ptice grabljivice. Tada će biti najveće i nerješivo pitanje; kako nas spasiti od nas samih?
Bruno Bušić, Pariz 1975 godine


Naravno, ovo proročanstvo se nije još ispunilo, jer još uvijek traje i aktualno je.

Matoš je tvrdio da Hrvati imaju više izdajica nego svi ostali narodi Europe, dok se književnik Petar Šegedin čudio što u hrvatskom narodu ima mnogo onih koji tako strašno mrze svoj narod. A valjda im je bilo bolje prije '91, a kao što znamo do tada je vladao Komunizam, a on je punokrvno krvavi neprijatelj čovjeka i vjernika, a što je Bruno Bušić iskusio na svojoj koži.

Sretan vam Dan Hrvatske neovisnosti! Bog i Hrvati!Post je objavljen 08.10.2013. u 15:30 sati.