Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna najbolji natjecatelj u lightcontactu.


Vijesti sa kickboxing natjecanja „Otvoreni kup grada Slunja“ održanom u Slunju 05.10.2013. Labinjanima 12 odličja. Marino Faraguna najbolji natjecatelj u lightcontactu.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba „Tigar “, nastupilo je 12 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske sa 124 natjecatelja.
Labinski kickboxing klub ostvario je uspjeh sveukupno osvojivši drugo mjesto iza domaćina koji su bili i najbrojniji vrativši se sa natjecanja sa 12 odličja : 7 zlatna, 2 srebrna i 3 brončana.
Ujedno su labinski natjecatelji, dvostruko zlatni Filip Grbić u pointfightingu kod mlađih kadeta u kategoriji do 47 i plus 47 kilograma, Franka Fonović u pointfightingu i lightcontactu kod starijih kadetkinja do 55 kilograma Chiara Franković kod djevojčica u pointfightingu u kategoriji plus 32 kilograma proglašavani najuspješnijim natjecateljima u svojoj konkurenciji,a sam Marino Faraguna koji je bio najuspješniji natjecatelj u lightcontactu za juniore, proglašen je najuspješnijim natjecateljem za sve uzraste u lightcontactu za što je nagrađen posebnim peharom.
Uspjehu labinskog kluba pomogli su i osvajači medalja u svojim kategorijama Alma Franković brončana kod djevojčica i mlađih kadetkinja, Chiara Franković brončana kod mlađih kadetkinja,te srebrni Franka Fonović ali kod juniorki, te Marino Faraguna u pointfightingu kod juniora u kategoriji do74 kilograma jer u svojoj kategoriji do 63 kilograma nije imao protivnika.


JosipFaraguna



Post je objavljen 07.10.2013. u 20:54 sati.