Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Lista eliminacije i prepoznavanje po satu

Dobih danas SMS sljedećeg sadržaja:

"Da li je Xyz na ovom broju?"
(Xyz bi bilo moje ime, kojeg ovdje nećemo objavljivati)

"Da, tko pita?"

"Koncert Cat Paws-a u onom kafiću gdje je bila videoteka."

"Da, jesam."

"Hoćemo sutra na onu dogovaranu kavu, oko 5?"

Na tren sam se zamislio... Curu sam upoznao online, davno. Na "zloglasnoj" Iskrici. Nije u prvi mah ni s jedne strane bilo previše interesa za neko upoznavanje, ali razvila se komunikacija i vremenom je postalo toplije. No, cura je tad nestala. Nakon nekog vremena se vratila i komunikacija je nastavljena. Tu je već došlo do mogućnosti nekog spoja, no i to je propalo. Ona je, naime, upoznala nekog, prvo će s njim pokušat. Zapravo, i onaj prvi put kad je nestala je srela nekog pa je s njim pokušala.

Jedne sam večeri s društvom poslušao gažu spomenutog benda u jednom lokalnom bircu. Bio sam na štakama, oporavljao sam se nakon pada s motora. U jednom trenu kraj mene je prolazila cura i cimnula me za rame... Zgodna, otprilike u sredini tridesetih. Predstavila se kao ta i ta s Iskrice i nakon kraćeg razgovora ponovo smo spomenuli kavu. Moj broj telefona imala je već u porukama na spomenutom zloglasnom portalčiću, a kava se trebala dogoditi sljedećih dana. No, maca se nije javljala, pa sam pretpostavio da je upoznala nekog tko je na listi bio malo iznad mene, pa će ipak s njim pokušati. rolleyes

Ono što mi je bilo najzanimljivije u cijeloj priči jest to što je tvrdila da me je prepoznala po RUČNOM SATU. Nekog čiju je jasnu sliku vidjela ona je prepoznala po satu. Jer joj je valjda ispod časti priznati da je zapamtila nečije lice. Možda bi taj onda pomislio da joj se sviđa?

Uglavnom... Zamislio sam se. Što da odgovorim na poruku? I zamislio sam tu listu eliminacije koja se tako hladno obrađuje. Na toj listi napokon sam i ja došao na red. I to nakon skoro godinu dana od susreta uživo. Mislim, WTF??

Zgrozio sam se.

Odgovorih joj na poruku:

"Nećemo, sorry."

"OK"


Sad nešto razmišljam... Zašto sam ja bolji od nje, ili ona gore od mene?
Jedina je valjda razlika što bih ja "listu" odradio odjednom (ako bi me zanimala "ozbiljna" veza, kako ona tvrdi), izišao na nekoliko kava i odlučio, pa što god bude. Ona to odrađuje redom. Drži nas na klupi za pričuve.

Rado sam se isključio s njezine liste. Riječ je o samopoštovanju, ili barem onome što je od njega preostalo. zuboPost je objavljen 06.10.2013. u 23:52 sati.