Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Kickboxing natjecanja „Slavonija fighting schampionship“-Franka Fonović najbolja natjecateljica u lightcontactua održanom u Slavonskom Brodu 31.08.2013. Labinjanima 11 odličja.

Na natjecanju, u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i domaćeg kickboxing kluba „Tigar“, nastupilo je 25 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske sa 150 natjecatelja.
Labinski kickboxing klub ostvario je uspijeh vrativši se sa natjecanja sa 11 odličja : 6 zlatna, 3 srebrna i 2 brončana.
Samo jedna bronca nedostajala je Labinjanima da budu proglašeni najboljim klubom u pointfightingu. Ujedno su labinski natjecatelji,dvostruko zlatni, Alma Franković, Franka Fonović kao i Marino Faraguna proglašavani najuspješnijim matjecateljima u svojoj konkurenciji,a sama Franka Fonović koja je bila najuspješnija starija kadetkinja u pointfightingu i lightcontactu,u disciplini lightcontacta proglašena je najuspješnijom natjecateljicom u ženskoj konkurenciji za sve uzraste za što je nagrađena posebnim peharom.
Uspjehu labinskog kluba pomogli su i osvajači medalja u svojim kategorijama Filip Grbić , Ivan Augustinović i Leila Pilaković .



Post je objavljen 06.10.2013. u 16:26 sati.