Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotel-u-zagrebu

Marketing

Osigurajte smještaj u Zagrebu i odlično se zabavite

zoo Svi koji se tijekom mjeseca listopada odluče na posjet Zagrebu, pronađu i rezerviraju smještaj u Zagrebuoduševit će se zanimljivim sadržajima ove jeseni. Dolaskom hladnijeg vremena, večernji izlasci s terasa na otvorenom, sele se u zatvorenije prostore i mnogobrojne zagrebačke klubove u kojima sve generacije mogu uživati u raznovrsnoj ponudi glazbe. Od šarolikog repertoara domaće, preko moderne i popularne glazbene umjetnosti, r'n'b'-a, hip-hop-a, elektronske glazbe, latino ritmova, do dobrog starog rocka, jazza i hitova, koji će vas bez sumnje, odvući na vrući plesni podij.

Izbor je velik, a nećete pogriješiti ako se uputite u neke od mnogobrojnih klubova i barova u popularno zvanoj 'ulici kafića' - Tkalčićevoj, na najpoznatije okupljalište Zagrepčana - špici na Cvjetnom trgu ili primjerice, na vrlo popularno jezero Jarun, gdje se može ugodno provesti jesenska večer.

I mnogobrojni hoteli u Zagrebu često organiziraju posebne glazbene večeri, dogovaraju gostovanja poznatih glazbenika i bendova, pa se nakon ukusnog objeda, uz čašu vrhunskog vina, možete družiti s obitelji i prijateljima, opustiti se i dobro zabaviti.

Najmlađe povedite u Abrakadabra ZOO


Ako se pitate kako zabaviti mlađe članove obitelji, Dječja scena Ribica, Dječje kazalište Dubrava, Gradsko kazalište Trešnja i Žar ptica, Zagrebačko kazalište lutaka i mladih, pobrinuli su se za zanimljiv repertoar i ove jeseni. 'Čudnovate zgode šegrta Hlapića', 'Heidi', 'Crvenkapica', 'Povuci - potegni', samo su neke od predstava koje će ih oduševiti. Zanimljive bi im mogle biti i kino premijere, a pun pogodak bit će jedan mali izlet nedaleko od središta grada.

Točna lokacija je više od 200 godina star park Maksimir, u kojem se smjestio dom zagrebačkim životinjama. Zoološki vrt Grada Zagreba, omiljeno je mjesto ne samo za djecu, nego i odrasle. Kao što smo već ranije isticali, tamo se svakodnevno može uživati u prekrasnoj prirodi i zelenilu, šetati mnogobrojnim uređenim pješačkim stazama, u prirodnom staništvu brojnih vrsta životinja, od sisavaca, ptica, gmazova, vodozemaca i riba s gotovo svih kontinenata.

U posebnom ruhu

Ove jeseni posjetitelji neće moći samo upoznati 275 vrsta i 2225 jedinki životinja nego i sudjelovati u jednom novom programu koji je predviđen u večernjem terminu od 18 sati. Naime, tada će Zoološkim vrtom zavladati vile, vještice i čarobnjaci te će se predstaviti čarobni svijet mitskih bića. Djeci će se kroz zanimljive kostimirane likove iz hrvatske povijesti ispričati mnogobrojne bajke i legende vezane uz Zagreb.

Zaintrigirat će ih uzbudljiva noćna šetnja u društvu poznate 'zagrebačke coprnice', koja će ih sa svjetiljkama povesti u razgledavanje i upoznavanje životinja koje ne spavaju tijekom noći i nose neku mističnu priču, drevna vjerovanja, predaje i zagonetke.

One najhrabrije očekuje jedna od najstrašnijih, ali i najzabavnijih noći, u kojoj su dobrodošli svi. Osiguran je dobar provod za cijelu obitelj, a osim noćne šetnje tematskim i prigodno uređenim paviljonima, moći ćete uživati i u kreativnim radionicama i saznati tko su to vještica Noćna Mora, hrabri lav Kongo, starohrvatski bog mjeseca Tatomir, zagonetni Crni biser...

Post je objavljen 03.10.2013. u 15:21 sati.