Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

3HA CE...

. 3HA CE... .

....................

Jutros sam se probudila s čašom u ruci i pepeljarom na stolu. Kazaljke na satu bile su na pet. Vremena za razmišljanje na pretek. Do osam pametna glava može puknuti. Prazna glava ionako nije imala razloga dizati se iz kreveta. Tko rano misli obično se zahebe. Dvije sreće su rezervirane za one druge. Glupi, gluplji, uvijek bolje prođu. Em se naspavaju, em im oproste dugovanja prema državi, em dokažu kako nije sve u glavi već u krevetu. Jelo Žužinek bi došla na svoje, a i njeni savjeti. Ostanite u krevetu što dulje. Ništa vas vani dobro ne čeka. Čekaju vas samo novi računi u poštanskom pretincu i flajeri trgovačkih centara s akcijama za koje nemate para. Ako se dohvatite daljinskog upravljača TV-a može te doživjeti stres. Pravi zemljotres U Vukovaru na istoku pereca od zemlje.
Vidjet ćete male zombije usranih gaća kako u strahu od ćirilice umjesto udarničke obnove Vukovara udaraju po manjini uskraćujući im prava po Ustavu. Pravo na jezik, pravo na pismo, pravo na kulturu i običaje, pravo da imaju pravo zvati se Srbi, građanima Vukovara. Na žalost predstavnici tih istih građana, SDSS-ovci šute, ne protive se gaženju od strane večine. Vijećnićke sinekure, dobra plaća se lako ne gubi. Lakše je izgubiti obraz.
Gdje je tu Europa?! Gdje su tu europska načela o ravnopravnosti, slobodi? Da zaboravimo na bratstvo i jedinstvo.
Sva sreća što sam optimista. Čaša napunjena vodom do pola je za mene do pola puna, za one druge, pesimiste je do pola prazna. Kada će se nekima ta ista čaša preliti nitko ne zna. To ne zna ni svjetleća Gospa iz Međugorja, a ni raja Karamarka.
Možda treba pitati, ZNA SE...3HA CE koga... CIA-u?!

.
Vrijeme, vreme, vrime je ozbiljno. Ozbiljno pitam; komu je do rata?!

BTW. Tukica sam tim se dičim, ali ovi ovdje su gori od mog Tukca:
šezdeset posto od sto je ...? 60!
Pogrešno ste odgovorili na sigurnosno pitanje.Pogrešno ste odgovorili na sigurnosno pitanje.Pogrešno ste odgovorili na sigurnosno pitanje. Točan odgovor po administratoru je 40!

Post je objavljen 29.09.2013. u 11:23 sati.