Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna pobjednik Europskog Kupa -2013.

Talijanskom „Zlatnom rukavicom" koja je sada prerasla u Europski kup, natjecatelji kickboxing kluba „Budokai Labin" iz Labina počeli su ovogodišnje natjecanje. Na ovom jakom internacionalnom kickboxing natjecanju u disciplinama semi i lightcontactu sudjelovalo je 900 natjecatelja iz 17 zemalja . Natjecanje je trajalo dva dana. Lightcontact je bio u subotu, a semicontact u nedjelju.Labinjani su išli samo u nedjelju na semicontact iako su u zadnje vrijeme sve veći šampioni u disciplini lightcontacta u čemu je i Katarina Cukarić svjetska prvakinja.
Marino Faraguna ušao je u jedan pobjednički niz. U zadnja 2 mjeseca osvojio je Slovenija open, Croatia open, turnir u Slunju, turnir u Kutini, a sada je u konkurenciji juniora i seniora u kategoriji do 65 kilograma osvojio i europski kup. Pobijedio je u finalu talijanskog natjecatelja od koga je prošle godine glatko izgubio. Koliko je veliki ovaj uspjeh pokazuje i činjenica da je u polufinalu pobijedio aktualnog svjetskog juniorskog viceprvaka. Uz pehar za prvo mjesto dobio je na dar i zlatne rukavice.
Franka Fonović u kategoriji do 55 kilograma i Katarina Cukarić u kategoriji plus 65 kilograma u konkurencijin starijih kadeta osvojile su broncu.




Post je objavljen 28.09.2013. u 06:47 sati.