Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gtaradi

Marketing

Gotic - in memoriam

TRAVIAN je jedna od najpopularnijih browser igrica na svijetu.
Kao TRAVIAN igrač, Vi gradite svoje carstvo, regrutirate moćnu vojsku i borite se svojim saveznicima za prevlast u svijetu.

Ta igrica je popularna jer ne igrate protiv kompjutera, već protiv drugih igrača, ulazite u saveze i borite se protiv drugih igrača i saveza. To je igrica koju igraju ljudi, kako se kaže 7-77, dakle svih godišta, zanimanja, stupnja obrazovanja, iz svih dijelova Hrvatske ili svijeta, ovisi koji je server.
Možete igrati kao napadač, ili kao branitelj, kao Rimljanin, Teutonac ili Gal.
Ono što je u toj igri izuzetno važno je znati procijeniti namjere neprijatelja, jer kad već imate nekoliko naselja, on će napasti više Vaših naselja, no većina napada će biti lažnih, a obrane nema za sva naselja, jedan napad je onaj pravi, Vi trebate dokučiti koji da bi obranili to naselje od rušenja. Poslat će neprijatelj lažne napade (fejkove) i na druge igrače u Vašem savezu, samo da Vam čim više oteža odluku kojeg igrača i u kojem naselju braniti, jer sve se ne može. Treba biti pravi čarobnjak otkriti kuda usmjeriti obranu, no treba i znati organizirati napad, u stvari više napada, koji će zbuniti neprijatelja i uvesti pomutnju u njegove redove. Igrao sam TRAVIAN s jednim takvim okretnim igračem, mudrim, ustrajnim, apsolutno odanim i nesebičnim, pravim strategom, njegovo ime je GOTIC. Uvijek u istom savezu - tnt, on je bio taj presudni dio slagalice koji je znao povući pravi potez u pravo vrijeme! Bio je pravi užitak igrati sa GOTICom. No jutros je umro!
"eto, otišao je onaj koji je bio pun života i energije i koji je nerijetko svojom energijom dizao nas ostale kad bismo popustili... Toliko od mene i Kneipsa, Gotic je bio jedini koji nas je mogao nagovoriti da kroz godinu-dvije opet zaigramo no ni tnt ni travian ovako nikad neće bit isti..."( oproštajne riječi žirafe na TRAVIAN forumu)

I kad danas pogledate mapu na 1.hrvatskom serveru, dirljivo je vidjeti kako su mnogi igrači u spomen na njega nazvali svoje naselje GOTIC, a savezi se (barem na kratko) nazvali tnt, bez obzira jesu li međusobno u savezništvu ili suparništvu!
Post je objavljen 27.09.2013. u 13:53 sati.