Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/videonadzor-alarm

Marketing

Vrste vanjskih nadzornih kamera

Kada mislite ili imate namjeru instalirati sustav video nadzora, nije dovoljno imati u vidu samo unutarnju opremu već je itekako pametno razmotriti i vanjski sustav nadzora i zaštite.Postoje razne kamere koje se mogu koristiti i za unutarnji i za vanjski nadzor pa dalje u tekstu dobiti ćete odgovore na ova pitanja!
Vanjskie nadzorne kamere omogućuju vam da zadržite pogled na aktivnosti oko vaše kuće ili oko vašeg poslovnog prostora. Pogledajmo koje su to i kakve razne vanjske kamere za sustav video nadzora .



Kupolaste kamere

Ovo su najčešće korištene vanjske nadzorne kamere koje se koriste u kućnom nadzoru sigurnosnih sustava. Oni su kupolastog oblika koji se montiraju na otvorene zidove. Kupola oblik za vanjsku video nadzor kameru je vrlo popularan jer su njihovi oblici trendy i super se slažu s okolinom. Štoviše, zbog oblika kupole teško je shvatiti poziciju samog objektiva kamere. Na raspolaganju su razne kupolaste kamere za vanjski video nadzor :

• Infracrvene kupolaste kamere: ove kamere snimaju čak i tijekom noći.

• Oklopne kuposlate kamere: ovaj tip kamera u obliku kupole veoma je poželjan ako postoji opasnost od vandalizma.

• Varifokalne kupolaste kamere: kut objektiva fotoaparata može se lako prilagoditi po potrebi.



Infracrvene vanjske kamere

Kada je prioritet noćni nadzor onda svakako najbolji izbor su infacrvene oklopne kamere jer daju jasnu sliku odnosno boju tijekom dana i crno-bijelu sliku tijekom noćnog nadzora.Svim infracrvenim kamerama olakšan je noćni nadzor pomoću rezolucije kamere i kutom leće.
Bežične kamere

Bežične vanjske kamere pružiti će najviše sigurnosti za vanjski i unutarnji nadzor i vrlo je jednostavan za instalaciju.Napredne bežične kamere omogućuju vam da vidite sve aktivnosti čak i u pokretu.Ove vanjske video nadzor kamere se mogu kontrolirati i vidjeti koristeći bilo koji web preglednik i ne zahtijevaju nikakav posebni sofver.Kamera ima adresu pomoću koje možete pristupiti putem svoje kontrole preko interneta. Rezolucija spomenutih sigurnosnih kamera je vrlo visoka pa ni ne čude sve pohvale na njihov račun. Ostale vrste bežičnih kamera su kamere koje koriste televizore ili videorekordere za prikaz slike i stanja .

Lažne kamere

Dummy ili lažne vanjske kamere su izbor kada ne želite uložiti novac na vanjski nadzor i kada ozbiljna prijetnja upada je nepostojeća . To su lažne kamere koje se koriste za zavaravanje uljeza . Lažne kamere izgledaju kao prave nadzorne kamere , ali ne sadrže mehanizam za snimanje aktivnosti stoga ove kamere ne jamče sigurnost vaše imovine .

Za pravilan vanjski nadzor vaše imovine , kamere koje ste odabrali bi trebale biti opremljene sa sljedećim značajkama :

• Kamere trebaju raditi 24 sata .

• Kamere bi trebale biti otporne na vremenske prilike i vodootporne.

• Leća kamere bi trebala imati široki kut i pokriti veći razmak , tako da i najveća površina može biti pokrivena .

• Odaberite kamere koje podržavaju alarmni sustav na otkrivanje prijetnji .



Broj kamera koje ćete instalirati , ovisi o području koje treba pomni nadzorni sustav . Vanjske nadzorne kamere obično dolaze u paketu od četiri . Instalirajte jednu u svakom smjeru svoje kuće ili uredske zgrade , jednu na ulazu , jednu u dvorištu i dvije na obje strane zgrade . Visoka rezolucija kamere će smanjiti broj potrebnih kamera n na velikom području . Za sigurnost vaše imovine potreban je i dobrodošao vanjski nadzorni sustav kao najbolji izbor da preplašite lopove i potencijalne uljeze.ne samo da pomažu držati sve na oku već danas pomažu istrazi kao valjani i nepobitni dokazi.


Post je objavljen 27.09.2013. u 10:00 sati.