Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Franka Fonović i Filip Grbić pobjednici otvorenog prvenstva Balkana

Vijesti sa kickboxing natjecanja „ Balkan Open 2013.“ održanom u Tešnju 15.06.2013. Franka Fonović i Filip Grbić pobjednici otvorenog prvenstva Balkana

Na kickboxing natjecanju „ Balkan open 2013.“, u organizaciji Kickboxing saveza Bosne i Hercegovine i svjetske kickboxing federacije, Labinjani su osvojili 6 odličja: 3 zlatna, 2 srebrna i jedno brončano.
- Franka Fonović ponovo je odlično odradila natjecanje osvojivši dva zlatna odličja u starijim kadetkinjama, jedno u lightcontactu u kategoriji do 55 kilograma, a drugo u istoj kategoriji u pointfightingu (semicontactu). Osvojila je i srebro u pointfightingu , takođe u kategoriji do 55 kilograma ali u konkurenciji juniorki.
- Filip Grbić zlatni je u pointfightingu kod mladih kadeta u kategoriji do 42 kilograma, dok je u kategoriji do 47 kilograma osvojio srebrno odličje. Nastupio je i u konkurenciji starijih kadeta u kategoriji do 42 kilograma i tu osvojio broncu.
Franka je ovim rezultatom završila seriju izvrsnih rezultata pa je kao državni prvak u lightcontactu u kategoriji do 55 kilograma kod starijih kadetkinja, najozbiljniji kandidat za sastav reprezentacije, za nastup na europskom prvenstvu.



Post je objavljen 24.09.2013. u 22:00 sati.