Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing-budokailabin

Marketing

Marino Faraguna, prvak Hrvatske u pointfightingu.

Vijest s kickboxing Prvenstva Hrvatske u pointfightingu za seniore i mlađe kadete, te Prvenstva Hrvatske u lightcontactu za juniore, održanom u Rijeci, 20.04.2013. Marino Faraguna, prvak Hrvatske u pointfightingu.

U subotu je u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i kickboxing saveza Primorsko goranske županije, održano Prvenstvo Hrvatske u pointfightingu za seniore na kojem je Marino Faraguna u kategoriji do 63 kilograma osvojio prvo mjesto i zlatno odličje te time postao prvak Hrvatske za 2013. godinu. Iako je u borbi za finale Marino imao za protivnika svjetskog prvaka iz 2007. te je već u prvoj rundi gubio sa 4:0, kroz tri runde sustizao je protivnika te na kraju pobijedio sa bodom razlike. Ni finalni meč nije bio puno lakši. Još jedan šampion našao se Marinu na putu za prvaka. Marino je stalno vodio sa bodom razlike, ali je protivnik izjednačio u zadnjoj sekundi treće runde. No produžetak je Marino odradio šampionski te pobijedio sa tri boda prednosti. Marino Faraguna u ovoj godini na Prvenstvima Hrvatske ima tri zlata i jedno srebro. Dva zlata ima u seniorima u pointfightingu i kicklightu, jedno u juniorima u kicklightu sve u kategoriji do 63 kilograma, dok srebro ima u juniorima u fullcontactu u kategoriji do 60 kilograma. Drugi labinski predstavnik u seniorima Valter Sandrić u kategoriji do 84 ima srebro,dok je Ivan Augustinović ostao bez medalje.
U Prvenstvu Hrvatske u pointfightingu za mlađe kadete broncu su osvojili Filip Grbić i Marin Stepčić u kategoriji do 42 kilograma, kao i Alma Franković u kategoriji do 32 kilograma ali u konkurenciji mlađih kadetkinja. Odlični Erik Betoša i Toni Hrelja su usvojim kategorijama peti.
Na Prvenstvu Hrvatske u lightcontactu za juniorke Franka Fonović osvojila je broncu.


Post je objavljen 24.09.2013. u 21:03 sati.