Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Emir iz serije 'Djevojka imena Feriha' jučer je proslavio 23. rođendan


Miljenik žena Çaatay Ulusoy kojeg je hrvatska publika upoznala u ulozi vatrenog Emira u seriji 'Djevojka imena Feriha' jučer je proslavio svoj 23. rođendan na setu nove serije koju snima, a fotografije slavlja podijelio je na Instagramu.

Çaatay je rođen na prvi dan jeseni 1990. godine u Istanbulu. Na natjecanju za najbolji model Turske Cagatay je odnio pobjedu 2010. godine. Nakon srednje škole ovaj model je upisao studij te paralelno krenuo u glumačku školu 'Ala Algan' i zaplovio u glumačke vode. Prije glavne uloge Emira u seriji 'Djevojka imena Feriha' kojom se proslavio, Çaatay je snimio film sličan hitu 'Top gun', pod nazivom 'Anadolu Kartallari’', gdje mu je glumački partner bio Engin Altan Duzyatan, hrvatskoj publici poznat kao doktor Serdar iz serije 'Da sam oblak'.

Çaatay je za novu ulogu promijenio imidž i pustio kosu. Naime, riječ je o ulozi u novoj seriji koja je turska inačica popularne američke serije 'O.C.' ('The Orange County'), a glumačka partnerica mu je Serenay Sar1kaya, ljepotica koja se, osim karijerom modela i onom glumačkom, može pohvaliti i titulom Miss Universe Turske koju je osvojila 2010. godine.

Seriju 'Djevojka imena Feriha' na OYO možete gledati prije Nove TV.

Post je objavljen 24.09.2013. u 17:30 sati.