Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Pjesmom, plesom i odličnom pričom Stella je oduševila gledatelje!


Gledanost druge epizode potvrdila je da je glazbeno dramski spektakl Stella vladar malih ekrana, koji će ove jeseni u naše domove unijeti pjesmu i ples. Prvi ovakav projekt na našim prostorima u drugoj je epizodi privukao čak više od 750.000 gledatelja.

Ove nedjelje u 20 sati ne propustite pogledati treću epizodu koja donosi još više glazbe, plesa, uzbudljivih zapleta, ali i novih likova koji će vas zasigurno oduševiti svojim talentom. Nova epizoda na OYO će biti dostupna i nekoliko dana prije emitiranja na Novoj TV.

Iako je uspjela otpjevati pjesmu za prolaz dalje, Jasminino stanje se pogoršava. Bolesna i u groznici propušta iduću fazu natjecanja na radost Ele i Lane, dok je zabrinuti Kristijan traži po cijelom gradu. Žiri pred natjecatelje 'Stelle' postavlja sve teže izazove. Lana samo na prvi dojam svladava sve zadatke savršeno, izazivajući divljenje ostalih kandidata, ponajviše Matije koji iza krinke hladne i ambiciozne pjevačice vidi i neku drugu Lanu. Bolesno ambicioznoj Eli ni savršeno nije dovoljno dobro, pa neprestanim kritiziranjem kćer gura u sve dublji ponor, izazivajući u njoj osjećaj bijesa i nemoći, potpomognut sjećanjima na večer provedenu u Gavranovom stanu. Orsat počinje sve više pokazivati naklonost prema Kiki, u nastojanju da otkrije što se to dogodilo u njezinom životu da je postala tako zatvorena i hladna. Kristijan uspijeva pronaći Jasminu, ali idilu romantičnog susreta kvari Franjin pijani ispad. U trećoj će epizodi iznenadno otkriće zgrozit će hladnu i proračunatu Elu, koja po prvi put pokazuje iskrene emocije i brigu za kćer jedinicu…

U trećoj epizodi uživat ćemo u bezvremenskim hitovima poput Lijepa bez duše, Ti si moj san i još mnogim drugima… Kad život postane glazbeni izazov nastane čarolija!

Pjesma i strast osvojit će vaša srca – Stella – ne propustite treću epizodu ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV, a unaprijed tijekom tjedna na OYO!

Post je objavljen 24.09.2013. u 12:49 sati.