Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/profesorsiguro

Marketing

Vodič za roditelje: izlet pun nezgoda

Kada je tata Matija, strastveni ribič, odlučio sa svojim bratom odvesti njihovo četvero djece u ribolov, izlet se pretvorio u pravu katastrofu.Dan su, kako to obično biva, isplanirali brzo i spontano. Destinacija: 2 sata udaljena vožnja i jezero, savršeno za miran ribički dan. No, djeca kao djeca, jedno za drugim doživjeli su niz slučajnih nezgoda.

Prvo je 4-godišnjeg dječaka upiknula osa. Brzo su se snašli i posudili malo leda, čime je oteklina splasnula. No, ubrzo je 6-godišnju kćer u trzaju pogodio ribički štap, dok su stajali i promatrali kako sugrađani pecaju. Stariju 10-godišnju kći je pak pred kraj dana upiknula zmija! Iako su ugriz proglasili bezopasnim, nakon nekoliko sati noga je nabreknula i djevojčica je završila u bolnici. A pri kraju dana, četvrto dijete je palo i razbilo koljeno. Kao točka na i.

Pitate li se što su tatama rekle mame? Samo kratko: kako ste ih to čuvali....

Nekada jednostavno nije stvar u čuvanju i nedovoljnoj brizi, već u tome da se nezgode događaju i djeca doživljavaju različite nesreće, tumači profesor Siguro, naš savjetnik za sigurnost. Zbog toga zaštitu djece treba pojačati na 100%. A to ćemo najjednostavnije učiniti njihovim osiguranjem.

Nemojte prekrižiti izlete u prirodu, vožnju biciklom, trčanje po kamenitoj podlozi ili prvo rolanje svoga djeteta. Umjesto toga, skočite s njime u sigurnu budućnost...

Olakšajte djetetu prve samostalne financijske korake u životu, bez obzira je li je riječ o troškovima fakulteta ili nekoj drugoj potrebi tek punoljetne osobe, ulažući u njegovu budućnost. Već od 15 eura mjesečno životni snovi mogu postati stvarnost. sKoki je Erste mješovito životno osiguranje sa štednom komponentom čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu te im pružiti sigurnost i zaštitu u trenucima kada im je to najpotrebnije.

Dobro je znati: sKoki glavna obilježja
Premiju možete plaćati višekratno: godišnje, polugodišnje, tromjesečno ili mjesečno, kao roditelj - ugovaratelj i osiguranik. Trajanje osiguranja je minimalno 4 godine, uz uvjet isteka osiguranja između djetetove 17. i 25. godine života. Odlična pogodnost je i ova: ako vaši mališani završe sve razrede srednje škole s odličnim uspjehom bit će nagrađeni jednokratnom isplatom u iznosu 5% osigurane svote!

Ne pitajte se što ako, djelujte preventivno!

Kako biste svojem djetetu omogućili zaštitu i u slučaju nepredvidivih životnih situacija, potrebno je ugovoriti jedno ili oba dopunska osiguranja djeteta: dopunsko osiguranje djeteta za slučaj nastanka teške bolesti i/ili dopunsko osiguranje djeteta od nesretnog slučaja (nezgode) koje uključuje: isplatu osigurane svote za slučaj nastanka potpunog ili djelomičnog trajnog invaliditeta, isplatu u iznosu 250 EURA za prijelom kostiju te isplatu ugovorenog iznosa dnevne naknade za boravak u bolnici.

Klikom na sKokija skočite u sigurnu budućnost!






Post je objavljen 19.09.2013. u 15:03 sati.