Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

Jutarnje kontemplacije

Svaka čast mojem životnom hardcoru, punku i rock and rollu ali ništa me toliko ne može uznemiriti kao zvuk tamburice.Dozvolila sam sebi da se počastim pjesmom pa sam si poželjela onu staru Bogdanovu Tko te ima taj te nema i zapjevala sam onako iz srca zajedno sa tamburašima.Ujutro uz 600 mg neofen,čašu vode i jaku crnu kavu nastavim u istom ritmu na youtubeu i plačem kao malo dijete.Stvar se vrti na repeat nebrojeno puta dok se pomalo emocionalno trijeznim i dolazim k sebi.Šarenicom što mi lebdi u orošenom oku ugledam neočekivanu stvar u ponudi playliste:Rokerski rifovi vrate me u davne dane moje mladosti kada sam uz Štulića učila kako se srcem ljubi.Jebeni poeta,uvijek me dirne gdje malo tko može.Ne plačem.Nakon trećeg slušanja u meni već bukte tihe revolucije.Glazba je meni oduvijek ljekovita.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dane koji su uslijedili pamtit ću kao najbolje moguće dane u svom životu.Kroz vene kao transfuzijom potekla je ljubav. Intravenozno ubrizgavanje životne radosti obogaćene brojnim prilikama od nekih meni inače dragih ljudi od kojih nisam ništa očekivala.Moje tijelo je neobično reagiralo na taj pozitivan stres.Prvo podmukla migrena,zatim bolovi u trbuhu,lijevom jajniku i kronična ukočenost udova i muskulature.Groznica praćena temperaturom u konačnici me natjerala da se opustim i prihvatim pozitivnu promjenu,opušteno i bez grča.Nezgodno je kako te i pozitiva može smlaviti.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jasno razaznajem razliku između vođenja ljubavi i jebanja.Tu tanku suptilnu granicu između iskrene predaje i sirove požude razlikuje tek polaganost u kojoj smo se stopili na nekoliko trenutaka u kojima smo bivali kao jedno.U tom sinergičnom trenutku lišenom svake žudnje nastanila se poezija naše ljubavi.Došli smo do smisla.Samo te jedno molim u ovom trenutku izloženosti,ne ostavljaj me za sutra.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ne može se uhvatiti senka
od života sto k'o Dunav teče
jer je život i svetlo i tama
nekad/nekom/jutro, a nekada/nekome/veče

Ko te ima taj te nema
ko te nema taj te sanja
ko te sanja taj te ljubi
a ti o tom pojma nemaš

Neki žive blizu al' daleko
kao kamen ne mogu se maći
i kad se za ruke drže stalno
u mraku se ne mogu pronaći

I dok se za ruke drže stalno
u mraku se ne mogu dotaći

Al' dotaknu se linije života
dve sudbine kao jedna traju
il' se dirnu, il' se ne dodirnu
al' jedna za drugu dobro znaju

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U hijerarhiji svemira ukoliko pronađeš svoj mojo službeno postaješ čarobnjak.
Ponizno zahvalna nosim se sa titulom.U materijalizaciji ideje leži sva moja moć.Post je objavljen 29.09.2013. u 12:30 sati.