Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Poluerekcija

Imam ili sam imao nezasluženo baš ne proslavljeni roman doma, kako to biva meni baš onaj naj, Alberta Moravie "Dosada". Rado bih ga sad s distance godina ponovo pročitao ali ga jednostavno ne srećem u toj knjiškoj biblioteci, neću reći tražim jer više baš ništa ne tražim. Ne sjećam se više cjeline, ni o čemu se točno radi, ali sam upamtio neke primjere tehnike manipulacije, ne one široko rasprostavljene vaginalne nego one druge vidljivije i prozaičnije. Uvod samo zbog napomene da sam knjigu jutros tražio na logičnim mjestima oko pet minuta, post se uz fotke trebao sastojati iz samo jednog citata.
"Polet" list moje mladosti je skandalizirao javnost, a kako danas još gore stvari stoje, povijest će se ponavljati, slikama golih muškaraca, prvo je bio golman "Dinama" Šarović na duplerici, taj broj je tako munjevito razgrabljen da ga ja nisam uspio ni vidjeti, nakon toga sam neko vrijeme bojkotirao tu tiskovinu iz prosvjeda što zbog masovne histerije i pomame nisam mogao pročitati drugi najavljeni članak koji sam baš želio, da bih ponovo kupio kad je unutra bio frontmen neke rock grupe ufotkan baš kad je u Morissonovoj maniri na vrhuncu koncerta pokazao genitalije. U idućem broju se javio čitatelj liječnik koji je konstatirao da je na glaviću vidljiva čini mi se fimoza, pamtim te smiješne riječi, koja se da otkloniti laganim operativnim zahvatom kojeg on besplatno nudi.
Zašto poluerekcija, pa erekciju prati valjda nabreknuće žila i ona na javnom mjestu dovodi muškarce u nezgodnu situaciju, štoviše može nastradati zbog nje, a ovdje hladno oko kamere konstatira samo početak punjenja.
p.s.
Sve današnje fotke su snimljene isti dan na bliskim lokacijama početkom rujna anno domini 2013, na zadnjoj ljepotica izmiče horde balavaca koji znaju da nije u redu kupati se gol i čije zapjenjene face nažalost nisam snimio kao dokument jednog vremena.
p.p.s.
Ako tko misli da je predzadnju fotku vidio na mom fejs coveru ne gleda pažljivo, ni kod golih ženskih tijela nisu stvari uvijek jednostavne belj
Post je objavljen 18.09.2013. u 09:19 sati.