Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuce

Marketing

Modrozeleni raj s 13 hotela, kampovima i apartmanima

Laguna Poreč jedan je od najvećih ugostiteljsko-turističkih brendova u Hrvatskoj. Obuhvaća 13 hotela. Po šest hotela s četiri (među kojima je i hotel Bonavia u Rijeci) i tri zvjezdice, jedan s dvije, te po četiri apartmanska naselja i kampa s ukupnim smještajnim kapacitetom za 22.000 gostiju. Svaki je od njih poseban na svoj način, a gostima pruža izvanredan doživljaj.
Odmor iz snova možete lako pretvoriti u stvarnost u jednom od naših hotela, naselja i kampova koji su svi redom uronjeni u veličanstveni prirodni okoliš tik uz more.
Svi naši smještajni objekti u Poreču nalaze se usred čarobnog modrozelenog mediteranskog podneblja, u njegovanom okolišu tik do morske obale i nedaleko od centra Poreča do kojeg se može doći pješice, biciklom, autobusom, turističkim vlakićem ili brodicom. Većina smještajnih objekata nalazi se u dva resorta, Plavoj laguni i Zelenoj laguni.
U Materadi, sjevernom dijelu Poreča, nalaze se naši ostali smještajni objekti okruženi zelenilom, nadomak grada. Od 2007. godine, Laguna Poreč dobila je ukupno deset Plavih zastava, međunarodnih priznanja koja svjedoče o visokoj razini brige za okoliš, čistoću mora i uređenost plaža.
Laguninih 13 hotela raspolaže konferencijskim dvoranama i dvoranama za sastanke kapaciteta do 600 sjedećih mjesta te pripadajućom audiovizualnom i ostalom opremom. U njima se nalazi sve potrebno za profesionalnu organizaciju poslovnih događanja, a ugodna mediteranska klima i prirodno okruženje osiguravaju mir i udobnost.
Obnovljeni hotel Laguna Parentium, s četiri zvjezdice, suvremen je ambijent za goste u potrazi za uistinu posebnim odmorom. Hotel koji se diči najduljom tradicijom na ovom području, smješten je na zelenom poluotočiću u bajkovitoj prirodnoj scenografiji turističkog naselja Zelena laguna.
U Laguni oduševljava i bogatstvo i izvrsnost gastronomske ponude, u kombinaciji sa SPA iskustvom, te, dakako, bogatom ponudom zabavnih programa nekretnine Zagreb Centar

Post je objavljen 16.09.2013. u 15:55 sati.