Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Piratski roštilj na Krku

Veterinari su nam na Krasici kod Rijeke, obavili smo čak dva cijepljenja, Jin se držao kao heroj, posjetili tamo negdje Matiju kojem se naziru konture budućeg stana, a onda kad smo već tu obavili smo i piratsko roštiljanje na Krku. S druženjima ne možeš fulati i to je u stvari naj iz partijskog života.
U Bavarskoj očekivani krah koji se slutio, al se o tome nije govorilo, jasno je bilo da pirati neće ući u parlament, ali da će biti tek deveti po broju glasova je malo previše. Zašto bi se takve stvari mogle dogoditi raspravljalo se ljetos u Berlinu, njihovi pirati bi po anketama očekivano jedini ponovo ušli u parlament. Strče kao i kod nas manjak socijalne kompetencije i elitizam pojedinih skupina u stranci koje teturaju izvan vremena i prostora.
Ovi sad rade prve analize koje neutralne tjeraju na tužni smijeh, krivi su osim naravno glupih birača na prvom mjestu berlinski pirati jer su uspjeli ubaciti par socijalnih tema u veličanstveni cryptoprogram, feministice koje su nametnule na twitteru raspravu o spolnim i rodnim temama (kod berlinčana su žene čak na prvih pet mjesta izborne liste, prešućuje se doduše da tamo stranka i nema problema s popularnošću i tako dalje i tako tužnije).
Meni osobno dvije teme koje su me najviše privukle stranci bezuvjetni temeljni dohodak i neutralnost mreže nisu više strogo piratske, svejedno kako će se zvati stranka koja će ih eventualno realizirati, likvidna demokracija ionako funkcionira samo u Berlinu pa nema razloga za pretjeranu žalost.
Na saveznim izborima će biti nešto bolje i život će teći dalje. Analiza biračke struktura kršćanskih socijalista koji su trijumfirali pokazuje da su to uglavnom radnici sa srednjom školom i stariji, strukture o kojima se ne moraju brinuti kao ni do sad, dobit će glas, samo treba zagalamiti ne dirajte nam obitelj !
Post je objavljen 16.09.2013. u 09:54 sati.