Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dadiljanazadatku

Marketing

diiiiiivan dan :D

Jučer od silnog umora nisam bila sposobna napisati tri složene rečenice tako da sam pisnje odgodila za jutro, no ujutro sam odlučila ipak spavati malo tak da ništa niti od jutra. Sada je već večer pa idem napisati prije nego se bacim na učenje.

Najmlađa je jučer slavila rođendan, ukusnija torta je imala gadan izgled, dok je ona lošija imala gadniji okus ali klicni padaju samo na ljepotu, pa su svi na kraju bili zadovoljni. Pokušavam prebaciti sliku na komp kako bi ju mogla staviti, to tek na kraju ćemo vidjeti jesam li uspjela :D


Navečer sam se našla sa Betkom, bivšom dadiljom ove obitelji koja je slovakinja i osvojila me! Divna, zabavna djevojka :)
Išle smo na jednu katoličku zajednicu skupa, a prije toga smo bile na sladoledu gdje smo mljele na engleskom, slovačkom i hrvatskom. Malo slabije joj ide engleski, ali nas to nije spriječilo da razglabamo o apsolutno svemu :)
Na zajednici sam se morala predstaviti, to sam na engleskom napravila. Bilo je lijepo, puno se pjeva i svjedočanstvno, no nisam razumijela skoro ništa. Nakon same zajednice su mi prišle dvije djevojke, Ana i Katarina. One su iz Mostara, mada je mlađa i rođena u Beču. Oduševljena sam bila da mi je netko tako prišao, a nova sam i nikog neznam. Također sam još neke poljake, austrijance i njemca upoznala nakon te zajednice. Mislim da me niti nepoznavanje jezika ne sprečava da prestanem pričati :)

Sa Betkom sam još hodala Bečom, pokazivala mi je katedralu, neku rijeku kojoj sam zaboravila ime. Ma super je bilo, tolko sam se nasmijala, i kasno sam doma došla tak da sam danas strgana bila.

Danas sam ujutro bila slobodna i imala sam u planu učiti cijelo jutro, no na kraju sam spavala. Popodne sam curke čuvala, radila novu tortu koja je isto ukusna, ali bomboni su mi se razlili, tak da i nije tak lijepa kak sam planirala da bude cry

Sutra je petak i vikeeend :) Vikend bum provela u razgledavanju ako ne bude kišta, a ako bude, možda odemo u kino. Krećem sa proučavanjem hostela, hrane, pića i izlazaka tak da kad frendići doću u divan Beč budem ko domaća :)


puno pusa od vesele meneee :D




Post je objavljen 12.09.2013. u 19:18 sati.