Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zgprimalje

Marketing

Top lista uspavanog doma Škole za primalje!

by Martina Brkanac i Ines Tarandek

Povratak! Opet povratak u školu i početak novih školskih briga!
Nakon kratkih, ali urnebesnih ljetnih praznika, napravile smo kavu i sjele ispred doma. Dok smo si iz minute u minutu prepričavale najnovije dogodovštine bilo s mora ili ljubavnog života, čuli su se novi hitovi. Naše prepričavanje obilježili su većinom hitovi koji se vrte po Narodnom radiju počevši od Željka Bebeka, preko Antonije Šole, Jelene Rozge, Bojana Jambrošia pa čak do Mejaša.
Uz priču se čulo i pokoje pjevanje, a hitovi koji su sada in u našem domu i koje bi mogli preslušati su sljedeći...

1. Na prvom nam je mjestu pjesma koja je sukladna današnjem životu što se tiče tračarija i priča sela. To je Željko Bebek s pjesmom "Gdje sam bio" jer upravo u toj pjesmi daje do znanja da i njegov život kao i većina naših ima jednu svoju priču koju znaju svi, a iza koje se skriva sasvim drugo stanje. Ako čujete novi trač o sebi za kojeg, naravno, niste znali, utješite se ovim. :)


2. S obzirom da smo se pred kraj školske godine svi razbježali po svojim mjestima, tako su cure najavile svoj dolazak ovom pjesmom. Osim što se vrti po medijima ima je čak i u kafićima koje više-manje posjećuju naši vršnjaci zato smo je smjestili na drugo mjesto naše top liste. Ne smijemo zaboraviti da se o ukusima ne raspravlja zato stisnite play i uživajte uz Mejaše!!


3. Svi znamo da su nam ljetni praznici najdraži i to iz više razloga. Prvo, imamo više vremena za odmor, idemo na more i imamo osigurane lude izlaske do jutra. S obzirom da se pred ljeto prekida većina ljubavnih veza i kreću kraće avanturice, a cure postaju "nezgodne", mi smo ponudile pjesmu u kojoj će se naći većina cura! Hajdemo je poslušati i biti na trenutak nezgodne!


4. Pjesma koja je zauzela ovo mjesto, zauzela ga je prvenstveno zbog "bureka i toplih krafni" koji se spominju pred kraj pjesme, a po našoj logici nema apsolutno nikakve veze s početkom pjesme. S obzirom da je pjesma zaigrana baš kao i mi same, smatramo je pjesmom koja se može naći u našem rangu. Slušajte Rozgu i obožavajte!



5. Zadnja, ali ne i manje vrijedna pjesma može se povezati s nadolazećim vremenom i zagrljajem koji će nam trebati da nas griju. Oni koji su i dalje "samci" trebati će nekoga da ih griju u hladnim danima, a oni zaljubljeni će trebat pjesmu koja će ih potaknuti na još veći plamen ljubavi!! Hajdemo zajedno poslušati Bojanovu novu pjesmu! :)


Post je objavljen 12.09.2013. u 13:29 sati.