Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Šef HDZ-a gleda "Tita"


Karamarko se srami živice u kvartu?

Šef HDZ-a gleda 'Tita'

Zaputi li se šef HDZ-a do trgovine ili pješice krene prema središnjici stranke, mora proći pokraj nekoliko metara velikog natpisa “Tito”, a vidi se i iz njegovog stana

Srijeda, 11. 9. 2013. u 19:05 Piše: Marcela Bratović

Karamarko živicu vidi s prozora

Sramota je da Titovo ime još nose važni trgovi i ulice diljem Hrvatske, samo je jedna od izjava predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka u kojima o Titu govori kao o nedvojbenom zločincu i diktatoru. Ipak, čini se da Karamarko nije ni primijetio koliko mu je pokojni jugoslavenski državnik blizu. Praktički, susjed.


Vezano

Karamarkov HDZ: Drugačiji, a opet isti. Samo još malo gori

Karamarko: Današnji HDZ ne želi uvođenje ćirilice u VukovarJer živica samo nekoliko desetaka metara udaljena od Karamarkova stana u zagrebačkoj Domagojevoj ulici upravo je u obliku Titova imena. Zaputi li se šef HDZ-a do obližnje trgovine ili pješice krene prema središnjici stranke, mora proći pokraj nekoliko metara velikog natpisa “Tito”.

I s prozora njegova stana od 105 kvadrata, kako doznajemo, puca pogled na park u kojem je živica. No na Karamarkovu sreću, sporna slova pritom se skrivaju iza stabala.

Možda se tek u proljeće malo bolje naziru jer tad, govore nam susjedi, na živici procvjetaju prekrasni žuti cvjetići, pa crveni vojskovođa naglo požuti.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju 24sata u četvrtak

Tagovi: živica, zgrada, tomislav karamarko, kvart, josip broz tito



Post je objavljen 12.09.2013. u 08:23 sati.