Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Nova školska godina, humanitarni turnir "Mala Anja" 2013

Eto konačno i malo i nas nakon podužeg vremena. Što se u kratko događalo od našeg zadnjeg javljanja? Anja je završila još jednu školsku godinu. Ljeto je provela i više nego aktivno.
Pohađala je ljetnu školu koju naprosto obožava. Bila je malo na moru sa tatom (Posedarje) pa malo sa mamom (Poreč). Bila je i kod bake i dede u zagorju (Krapina). Išla je i na izlete a naravno i bila aktivna i u rehabilitacijskom djelu no manjeg intenziteta nego tokom školske godine.
Nakon infekta kojeg je imala u 3 i 4 mjesecu, problemi s dišnim putovima su pod kontrolom. Svakodnevno dreniranje s drenažnim prslukom, aspiriranje te povremeni odlazak u slanu sobu itekako pomaže u stabilnosti dišnih putova. Kod epi napada tu smo i dalje na istom. Nekad malo manje, nekad malo više. Ovih dana imamo kontrolu kod dr. Barišić, pa čemo vidjeti da li ćemo što mijenjati po pitanju terapije.
Kukovi su pod kontrolom. Ništa ju ne boli i sve svoje rehabilitacijske obaveze uspješno odrađuje. Obavili smo i kontrolu kod doktora Tudora u Lovranu i stanje je isto kao i prije 6 mjeseci. Za sad je odluka da ništa ne diramo a u budućnosti ćemo vidjeti što i kako dalje.
Prije tjedan dana počela je i nova školska godina.
Ponovo smo u ful programu. Svakodnevne vježbe, rehabilitacija, odlazak u Krapinske toplice dio su Anjinog i našeg svakodnevnog života.

A sad malo i o humanitarnoj akciji koju organiziramo ovih dana.

Dana 14.09.2013. godine od 09 h na terenima NK Tekstilac Maksimir održati će se 2 Humanitarni malonogometni turnir „Mala Anja“. Sudjelovati će 16 momčadi iz Zagreba, Križevaca i Krapine a turnir će po sadašnjim saznanjima otvoriti gradonačelnik grada Zagreba gosp. Milan Bandić ili netko od njegovih zamjenika.
Turnir će pratiti brojni sponzori i donatori a sav prihod namijenjen je Anji Kostanjevečki djevojčici staroj 11 godina i Bernardu Čičku dječaku starom 7 godina za daljnju rehabilitaciju, kupnju invalidskih pomagala te potrebnih lijekova. I Anja i Bernard od rođenja su stopostotni invalidi (cerebralna paraliza, epilepsija i psihomotorička retardacija). Uz sponzore i donatore turnir će pratiti i mediji (radijski, televizijski i novinski).
Turnir organiziraju roditelji gore navedene djece u suradnji s Mladima HSS-a grada Zagreba i Općeg sindikata MUP-a Hrvatske.
Nakon turnira od 20 h upriličit će se zabavni program u restoranu NK Tekstilac Maksimir gdje će također sav sakupljen prihod ići u gore navedene svrhe za Anju Kostanjevečki i Bernarda Čička.
U sve te svrhe otvoren je humanitarni žiro račun u zagrebačkoj banci gdje će se uplatiti sav sakupljeni iznos.
Broj žiro računa u Zagrebačkoj banci : 2360000-3114638573
Turnir je otvorenog tipa (prošle godine turnir je organiziran za Anju a ove za Anju i Bernarda) pa ovim putem pozivamo sve roditelje koji imaju djecu s poteškoćama u razvoju da dođu na turnir, podrže ga i da dogovorimo suradnju za iduće turnire odnosno da idućih godina organiziramo turnir za još više djece te tom prilikom pomognemo kako djeci tako i njima.

Evo i plakata turnira:

Image and video hosting by TinyPic

Događaje i sve vezano za turnir možete pratiti na facebook stranici : Humanitarni malonogometni turnir "Mala Anja"

Do novog susreta jedan srdačan pozdrav wave i vidimo se u subotu 14.09.2013. na terenima NK Tekstilac Maksimir na 2.Humanitarnom malonogometnom turniru „Mala Anja“ 2013.






Post je objavljen 08.09.2013. u 12:45 sati.