Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vjesnik-istine

Marketing

Mir mir mir u Svijetu, u Siriji!!!

Poštovani blogeri, danas 7 rujna cijeli Svijet moli za MIR!! Papa je pozvao sve ljude dobre volje, ne samo katolike i kršćane, nego sve vjeroispovijesti da mole i poste za MIR!
Barem mi Hrvati bi trebali imati potrebu i taj osjećaj da i netko drugi živi i miru! Sjetite se samo kako ja nama bilo tijekom devedesetih, sjetite se granata, pucnjeva i bombardiranja... Sve je to prošlo i neprijateljima treba oprostiti, al NE ZABORAVITI te teške godine, kada nam je bilo stalo da nas priznaju druge zemlje, kada smo željeli imati svoj komad zemlje...

Također koliko nam je bilo stalo da oslobode naše GENERALE iz Haga!! Koliko je bilo važno da se Hrvatska i rat u njoj ne proglasi agrskim jer MI NISMO BILI AGRESOR nego smo se branili!

Danas se vodi neki novi rat, u nekoj drugoj zemlji; u Siriji!! Jel se nas to tiče? Jel nas zanima tko je agresor a tko se brani?? Koliko nam samo svi mediji žele dati neku drugačiju sliku od stvarnog stanja, prikazati agresorom one koji to možda nisu! Svi žele pomoći pobunjenicima i uništiti predsjednika Assada! Svi pa tako i Hrvatska u koju se nažalost sumlja da je slala i oružje pobunjenicima! Ta vijest odjeknula je čak i u Siriji!
Mi smo samo pijuni koji moraju slušati ono što im se naredi!

Uskoro cu objaviti jedan clanak koji je pisao jedan Sirijac, o uporabi kemijskog oružja i istinu o tome! Budući da sam u izravnom kontaktu sa Sirijom tako imam i izravne informacije od osoba u koje imam puno povjerenje, a oni mi prenose informaciju puno drugačiju nego što čitam u svjetskim medijima.
Ka što to kaže Škoro u novoj pjesmi; Zašto lažu nam u lice...?

Reče nedavno predsjednik Obama kako u Siriji ima velik broj žrtava koja su DJECA, te da će on zbog njih reagirati! Ma nemoj, u Africi već godinama DJECA UMIRU OD GLADI,a dok amerikanci umiru od pretilosti i bacanju hrane. Zašto Obama nije i ne regaira na to, ako mu je tako tsalo do djece???

Poštovani blogeri, tražite ISTINU, ne vjerujte svemu onome što pišu mediji. Trebamo učinit sve kako rata ne bi bilo. Zato je papa danas pozvao cijeli svijet da se moli za mir u Svijetu, a posebno u ovom trenutku u Siriji. Nije bitno jesi li katolik, musliman, protestan, pravoslavac ili bilo koje druge vjere, važno je da se MOLI ZA MIR!!!

NE ZABORAVIMO V U K O V A R!!

Post je objavljen 07.09.2013. u 14:12 sati.