Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

sve u finu...

Šetam podzemnim odajama Apsurda, mislim da su ministrovi Sluge kao i sindikalni čovječuljci s druge strane ludi, ali me dragi komentator Dražen naučio da stvari ne mogu biti tako jednostavne i da sam ja vjerojatno blago rečeno ograničenog razumijevanja društvenih procesa.
Jutros smo svi dobili serijsku zahvalnicu piratice Jasmin za podršku koju smo joj izrazili nakon što je "Bild" objavio njene fotke prije objavljene na stranicama za odrasle ljubitelja sadomazo fora, pa piratima nije ništa preostalo nego da ih iskoriste za kampanju oslobađanja zgroženog puka, ja sam komentirao da volim normalne političarke belj, lijep potez zahvale mada neselektivan ali je ionako ko sva politika usmjeren prema ovcama koje su jako poželjna ciljana kategorija.


Sad kad nema više naturističkih plaža i mjesto "divljih" kupačica u njihovoj blizini su zauzeli mudonje s štapovima za pecanje ne preostaje mi ništa drugo nego zgražavati posjetitelje arhivskim fotkama.

Tko pažljivo pogleda fotku primjetiti će koliko su mi krvnički zasolili u konobi "Rijeka", gdje sam došao vidati rane nakon pokušaja razgovora s birokratima koji papagajski ponavljaju tumačeći ministrovu ideju racionalizacije : dva plus četiri je tri, jedno od temeljnih pravila pijačnog gospodarstva.Post je objavljen 05.09.2013. u 08:49 sati.