Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Istraživanje o seksu

NAJVEĆE ISTRAŽIVANJE O SEKSU:

Evo u čemu su Hrvati prvi!

Zagreb, 04.09.2013., 18:59 Autor: S.V.
Indijsko izdanje časopisa za muškarce Men's Health ovoga je mjeseca objavio rezultate dosad najvećeg istraživanja o seksu koje je dalo niz zanimljivih rezultata.

Istraživanje o seksu se provodi jednom godišnje, a posljednje je daleko najveće istraživanje takve vrste u svijetu – u njemu je sudjelovalo čak 50.796 ljudi iz 30 zemalja. No, ono što je najzanimljivije jest da su su prvo mjesto po broju partnera zauzeli ni manje ni više nego – Hrvati.

U istraživanju su se seksualne navike Indijaca uspoređivale s navikama u ostatku svijeta. Rezultati su pokazali da su baš Indijci ti koji kroz život promijene najmanje partnera - u prosjeku promijene po tri partnerice, dok žene promijene samo dva partnera. Osim toga, oni imaju i najmanje seksualnih odnosa od svih ispitanika, manje od jednom tjedno, piše The Telegraph.

Kada je riječ o muškarcima, prvo mjesto pripalo je Hrvatima koji promijene u prosjeku 11 partnerica. No, prvo mjesto kod žena dijele Amerikanke, Australke i Britanke koje kroz život promijene 9 partnera.

Anketa je pokazala još nešto zanimljivo, a to je da se Hrvate najviše zabavlja seks na otvorenom, bilo da je riječ o bazenima, parkovima, poljima, pa i automobilima.


----------------

DNEVNIK.hr

Post je objavljen 05.09.2013. u 08:03 sati.