Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Martić: Za Mijatovića sam se posebno pripremao, očekujem vrhunsku borbu!

Antonio Mijatović (Ban Team) svojim borbama u Hrvatskoj MMA ligi nametnuo se kao zvijezda MMA kaveza u kategoriji do 84 kg. Beskompromisan i siguran u sebe, u pravilu je svoje protivnike brzo 'slao kući'. Polufinale je izborio pobjedivši Anđelka Kitića jednoglasnom odlukom sudaca.

- Vrhunski sam se pripremio. Jedva čekam tu borbu. Nadam se da ću taj meč završiti najbrže moguće u svoju korist – kratak je bio Antonio Mijatović.




Hrvoje Martić (Extreme Cro Team) pokazao se kao izrazito spreman i eksplozivan borac koji je već u prvoj rundi ugušio Emanuela Karića. Od okršaja Mijatovića i Martića s pravom očekujemo nemilosrdnu borbu za pamćenje.

- Cijelo ljeto sam u treningu. Mijatović ima najbolji score, do sada se pokazao kao najjači borac. Za njega sam se posebno pripremao. Publici ćemo sigurno pružiti vrhunsku borbu – najavio je Hrvoje Martić.



Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova, srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!





Post je objavljen 02.09.2013. u 16:18 sati.