Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nekretnineporec

Marketing

Nova Facebook aplikacija za dubrovačke privatne iznajmljivače

U budućim godinama Dubrovnik očekuje velike investicijske zahvate od realizacije projekta Golfa na Srđu do značajnih ulaganja hotelijera u njihove objekte, uz daljnje iskorake privatnog smješta, a što donosi novu ukupnu kvalitetu turističke ponude Dubrovnika target=_blank>stanovi Kacunar
Kako bi povećali konkurentnost i vidljivost privatnih iznajmljivača u svijetu društvenih mreža i novih medija, te pružili priliku onima koji ne posjeduju velike budžete i tehnološka znanja za vlastitu promociju na društvenim mrežama, TZ grada Dubrovnika zajedno sa stručnjacima tvrtke Profico izradila je Facebook aplikaciju za privatne iznajmljivače.
Osnovna ideja je bila izraditi Facebook katalog privatnog smještaja, koji bi se distribuirao putem stranica TZ grada Dubrovnika. Katalog sadrži sve informacije o privatnim iznajmljivačima s mogućnosti slanja upita za rezerviranje.
Facebook aplikacija je svojevrsni Dubrovnik Trip Advisor za privatne iznajmljivače, koji im omogućuje da uđu na posve novo tržište društvenih mreža koje već sada ima preko milijardu korisnika iz cijelog svijeta.



Post je objavljen 29.08.2013. u 15:15 sati.