Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krule

Marketing

Knjiga "Obrana i zaštita od gluposti" 3.dio

Draga moja publiko!

Ovih dana me nema na blogu, što se i vidi jer ništa ne pišem. Uzrok tome je uređivanje ove zadnje knjige koja izlazi 10.09. (eto, za 2 tjedna). Ekipa sa facebook-a to već zna, no ima vas i koji nemate fejsaru pa vas evo zato i obavještavam.

Što možete očekivati u ovoj trećoj knjizi? Pa da sad baš ne drslam i ne davim vas... ništa manje i ništa više od one prethodne dvije. Previše ste vi upućeni u sve da bi ja vama bilo što objašnjavao, tako da vam mogu biti samo dosadan da bilo što objašnjavam... nema smisla... jel tako? Ako bi slučajno tko imao kakvih pitanja, e-mail je:

bloger.krule@gmail.com

... pa se slobodno javite... pitajte što vas zanima, tu sam.

Uspio sam organizirati i promocije diljem cijele Hrvatske i evo vam ovdje popis gradova. Isto tako, ovdje sa desne strane donositi ću vam najave za pojedine gradove sa točnim vremenom i mjestom održavanja promocije, kako koji grad dolazi redom. Znači, sve u vezi promocija možete naći ovdje na desnoj strani bloga a ovdje vam samo informativno objavljujem popis gradova za koje sam se uspio dogovoriti... pa eto, da odokativno vidite hoćete li doći na promociju ili ne. Meni bi bilo drago da dođete, imao sam već 4 promocije prije na kojima smo se svi skupa dobro zajebavali i nasmijali. Hoće li još koji grad upasti u turneju, vjerojatno oće, no za sad je to to. Ako bi se dogodilo da još koji upadne, bez brige, sve ću na vrijeme javiti.

11.09. - Rijeka (baci oko desno i vidi najavu za Rijeku)
14.09. - Zagreb
18.09. - Pula
21.09. - Split
22.09. - Šibenik
23.09. - Zadar
24.09. - Gospić
28.09. - Dubrovnik
03.10. - Karlovac
05.10. - Osijek


Ovako će izgledati korice te zadnje knjige...

Image and video hosting by TinyPic

Riječ dvije o koricama knjige:

Kako je to već bilo na prvoj knjizi… a i drugoj… vidimo da se i dalje zadržavaju likovi muškarca i žene, gdje je pavijan diga ruku u zrak ka da kontrolira promet, a žena ka žena, gleda budalu što dela. Inače da znate, NASA je na satelitima „Pioneer 10“ i „Pioneer 11“ pritefterila zlatnu ploču upravo sa ovim likovima muškarca i žene, zajedno sa našim sunčevim sustavom (pogledaj dolje na slici) u nadi da ako jednog dana vanzemaljci nalete na ta dva satelita i vide tu ploču, da znaju da negdje u svemirskim prostranstvima postojimo mi. Po meni, to je nešto najgluplje što je ljudski um mogao poslati u Svemir, jer štob se reklo vojnom terminlogjom – ko normalan odaje položaje? El nije tako? Baš zato što je to po meni nešto najgluplje, zato je i završilo na sve 3 knjige.
Dok je prva knjiga bila crna, druga je bila bijela… evo ova treća završava ka što rekoh, preslikom crteža sa te ploče pritefterene na satelite, uz naravno jedan dominantan detalj a to je šahovsko polje sa dvije figure, topom i pješakom. Namjerno sam odabrao šahovsku ploču koja osim što simbolizira državu u kojoj svi skupa živimo, ta ista šahovska ploča dala mi je mogućnost da se izrazim na način da narod predstavim u obliku figure „pješaka“ (ili ti „pijuna“)… a svu nepravdu i ono loše što nas u životu da ne velim jebe, predstavio sam u obliku figure „topa“ (ili ti „kule“). Namjerno nisam stavio najjaču figuru „kraljicu“ jer mi je „top“ nekako zvučniji a i u šahu sam se uvijek više bojao topa, podmukliji je jer kraljica se ipak čuva i ne napravi toliko štete ka što usrana topina zna sve razjebat.
Time sam vam htio poručiti da svako od vas („pješak“), može pobijediti svu nepravdi i sve loše („topa“), koliko god se nekom činilo da smo mali jadni i nikakvi… o da… možemo požderat i jebenog topa. Teška su vremena i sve pršti od manjka samopouzdanja, pa se eto nadam da će netko i jednim pogledom na poleđinu knjige pomisliti:

- Ja mogu… mogu i jebenog topa požderat… ne odustajem!


Eto publiko moja vjerna, nadam se da se vidimo na nekoj od ovih promocija... zajebancija i smijeh zagarantirani, drugačije ne bi valjalo. Nedaj Bog da se nađemo pa kukamo i plačemo. El nije tako? :)
Držte mi se!
Vidimo se!

;)


Post je objavljen 27.08.2013. u 12:54 sati.