Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

SASTANAK VODITELJA POVODOM POČETKA NOVE SEZONE 2013/2014 KMNL seniori Zagreb

Hvaljen Isus i Marija!

Poštovani voditelji ekipa,

sve Vas pozivamo na sastanak povodom početka nove sezone KMNL-a 2013/2014.! Sastanak će se održati u petak (30. kolovoza) s početkom u 18.00 sati i to na staroj adresi Ureda za pastoral mladih, Branjugovoj 1.

Na sastanku ćete biti upoznati sa svim detaljima natjecanja i Pravilnikom za novu sezonu, stoga je bitno da ako voditelj pojedine ekipe ne može doći, pošalje svog zamjenika odnosno predstavnika ekipe. Ove godine je obavezno da sve ekipe na sastanak donesu POTVRDU sa popisom igrača koja je ujedno i službena prijavnica za ligu, i to potvrđenu od strane župnika ili župnog vikara.

Kotizacija i za ovu sezonu iznosi 2000 kn, te će se ekipe po prošlogodišnjem plasmanu ponovno rasporediti u 3. lige po 16 ekipa.

Sva pitanja, konstruktivne pohvale i kritike ili nove ideje koja bi dodatno obogatile KMNL molimo da iznesete na sastanku, kada ćemo se svi okupiti i di će uz voditelje lige prisustvovati g. Marijan Spehnjak (povjerenik za sport) i vlč. Ivica Budinščak (povjerenik Ureda za pastoral mladih).

Uvijek smo otvoreni za sva Vaša pitanja, kritike i pohvale te nove ideje koje nam uvijek možete slati na ovaj službeni mail lige.

Prvi duhovni susret povodom početka KMNL-a koji će se bodovati (ako ekipa dođe sa 5 ili više igrača će dobiti 3 dodatna boda) održati će se u subotu 7. rujna na Hodočašću mladih u Mariji Bistici i to sudjelovanjem na misnom slavlju u 12.00 sati na Vinskom Vrhu. Više o svemu ćete imati prilike saznati na skorašnjem sastanku.

U prilogu Vam šaljemo POTVRDU IGRAČA koju je potrebno ispunjenu i potvrđenu donijeti na sastanak. Podsjećamo da prema Pravilniku se može dodati 4 igrača na polusezoni i to do ukupnog broja 20.

Pozdrav u Kristu!
___________________________
Matija Capar & Petar Anić

Post je objavljen 26.08.2013. u 12:23 sati.