Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/craftingprincess

Marketing

Autumn is a second spring when every leaf is a flower

Već nekoliko dana, vrijeme je tmurno, kišno i pravo jesensko. Temperature su pale, a oblaci koji su se nadvili nad nama, ne propuštaju zrake sunca. Ništa od toga ne bi bilo čudno, da još uvijek nije nekako prerano da bi nam jesen pokucala na vrata, i to baš onda kad je potrebno lijepo vrijeme da ja odradim svoj foto shooting. Dakle, od shootinga - ništa. :(

Otkrila sam cirkone iz Mullera. Ima jedna zgodna kutijica u kojoj su sortirani cirkoni i kaže na deklaraciji da ih unutra ima čak tisuću. Kutijica košta 80 kn. S obzirom da sam prije cirkone kupovala u jednoj šivaćoj radnji, po komadu, gdje su koštali 2kn komad, ovo mi se činilo kao good deal i kupila sam ih. Naravno da je odmah svaki moj cvjetić dobio svoju blještavu notu i da ih sad pokušavam suptilno uklopiti u svaki ukras koji moje ruke stvore. Pa, iako pada kiša i tmurno je, moje ručice i dalje stvaraju. :) Trenutno radim na ukosnicama od umjetnog cvijeća s cirkonima :)

Već nekoliko godina za redom, kad jesen najavi svoj dolazak, sjetim se jednog umjetnika. Njegova djela svojim bojama i tehnikom koju koristi, u meni jesen pretvaraju u nešto posebno i ovu tmurnu, maglovitu i sjetnu atmosferu uspjevaju razvedriti i obojiti šarenilom. Njegovo ime je Leonid Afremov, a kliknuvši na postavljen link, otvorit će vam se njegov profil na deviantartu. Da vas nagovorim da pogledate barem dio njegove galerije, stavit ću vam ovdje nekoliko njegovih, kako ja to volim reći, jesenski orijentiranih slika. :)







Evo, sad sam vas upoznala s umjetnikom kojeg sam otkrila prije godinu/dvije, kad sam slučajno nešto guglala vezano uz jesen i umjetnost. :)

Kad sam već spomenula deviantart, imam i ja svoju malu kolekciju fotografija tamo, pa ako vas zanima što i kako uspjevam fotografirati svojim malim Canonom, možete ovoriti moj profil tamo.
Ako to učinite, primjetit će te da nisam profesionalac, niti se takvom smatram, te da preferiram crno bijele fotografije.

Eto, to je sve od mene za danas :)

Post je objavljen 26.08.2013. u 09:29 sati.