Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/carjego

Marketing

Tražim prekršaj od milijun kuna za uvjetnu

Švercaš se u ZET-u, ulove te, dovoljno si glup i naivan da daš osobnu i eto te na sudu te ako ne platiš odeš u zatvor. Ukradeš milijun kuna i dobiješ uvjetnu. Ili društveno koristan rad.

Jedva čekam da konačno osude Sanadera pa da dobije tjedan dana rada u pučkoj kuhinji u kojoj će bahatim glasom prvi dan reći svima da je on došao i da netko izvoli raditi posao umjesto njega.

Stoga tražim posao. Dosta mi je ovih 12 sati rada preko ljeta gdje me straše da ako pogriješim da ću završiti u zatvoru ili barem platiti ogromnu kaznu. Tražim posao koji će me dovesti u priliku da maznem barem milijun kuna, a poželjno je i puno više. Zauzvrat dajem proviziju koja se uobičajeno daje za tavke poslove. I odmah potpisujem da ću zauzvrat društveno korisno raditi. Mogu čistiti ovdje na blogu. Moderirati, pisati. Ma pristao bih i tjedan dana raditi u pučkoj kuhinji. Ali najdraža bi mi bila bezbolna uvjetna.

Ponude na mail, molim.

Zapravo ne. Bahato tražim da me se namjesti na neku takvu poziciju. Dragi barba i rođo, ajde, dosta sam čekao. Ne želim ispasti peh da dođem na pogodnu poziciju, a onda država bankrotira.

Post je objavljen 24.08.2013. u 11:45 sati.