Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shzzadar

Marketing

Dok je HDZ rušio simbol grada SDP se brinuo o petokraci

Dok je HDZ rušio simbol grada SDP se brinuo o petokraci

http://www.057info.hr/sport/2013-08-23/dok-je-hdz-rusio-simbol-grada-sdp-se-brinuo-o-petokraci



Gradski vijećnik iz redova Akcije mladih i jedan od kandidata za direktora KK Zadar Marko Pupić Bakrač održao je danas ispred spomenika Krešimiru Ćosiću konferenciju za novinare na kojoj je iznio svoje političke stavove o stanju u zadarskom sportskom miljeniku. Očekivano, za sve je okrivio vrh zadarskog HDZ-a, međutim bio je vrlo oštar i prema SDP-u.
'Na lažna obećanja i 'majke mi' teško će tko staviti potpis na ugovor.

Previše je na taj način izvaranih. Umjesto da se javnost pravodobno informiralo o pravom stanju stvari i da su se poduzimali hitni koraci kako bi se klub spasio od propasti manipuliralo se i lagalo s ciljem prikrivanja kriminalnih radnji i nesposobnosti vrha HDZ-a te njihovih aparatčika instaliranih u klub po načelu partijske podobnosti, rekao je Pupić Bakrač i nastavio još oštrije.

Luđački potezi Nadzornog odbora i Uprave kluba

'Kakvu to poruku vjerovnicima u predstečajnoj nagodbi šalje ovaj nesposobni Nadzorni odbor i Uprava kluba sa svojim luđačkim potezima i igrokazima 'imamo trenera-nemamo trenera'? Odakle im pravo da se poigravaju ugledom i sudbinom KK Zadar? Nevjerojatno je što su u stanju napraviti po partijskoj direktivi kako ne bi ugrozili karijeru i položaj te kako bi napredovali u stranačkoj nomenklaturi. Za njih je simbol grada samo kolateralna žrtva na njihovom putu ka ostvarenju osobnih ambicija'.

Posebno poglavlje Pupić Bakrać je posvetio predsjedniku NO Darku Kasapu.

'On je jedan od glavnih aktera svih događaja u klubu u posljednjih nekoliko godina; od neuspjele pretvorbe do ovih posljednjih sramotnih epizoda. Uskoro će postati pročelnik budućeg mamut upravnog odjela za komunalno gospodarstvo koje će nastati spajanjem tri postojeća upravna odjela Grada. To sigurno nije zaslužio svojim angažmanom i doprinosom u KK Zadar ni kao predsjednik NO, ni kako bivši dogradonačelnik već odanošću šefu i slijepom ispunjavanju partijskih zadatak'.

KK Zadar je žrtva zločinačkih djela i izdaje

Svoje izlaganje završio je riječima:

'Krivci za zločin nikada nisu sami razotkrivali svoja zločinačka djela i izdaju, dapače nastojali su ih na sve načine prikriti bez obzira na moguće žrtve. Nažalost, ovaj put žrtva je naš KK Zadar'.

Na upit tko je konkretno kriv za stanje z klubu odgovorio je.

'Novi direktor kluba Boris Skroće zna, kao i svi mi da je prije izbora bio na razgovoru kod Božidara Kalmete i da je kao i njegovi prethodnici postavljen po partijskoj direktivi. Na isti su način postavljane sve uprave i nadzorni odbori. Boris Skroće priča gluposti kada kaže da su za ovo stanje odgovorne prošle uprave. Pa te je uprave postavila ista partija kao i njega. Za ovakvo stanje u klubu odgovoran je HDZ i njegov vrh. Dokaz je činjenica da nakon ovih blamaža nitko nije dobio otkaz jer rade po partijskoj direktivi niti je dao ostavku jer nitko je ne smije dati. Bivši direktor Marino Čačić je htio dati ostavku 20 dana prije izbora pa mu je zabranjeno da to ne bi negativno utjecalo na rezultate HDZ-a na izborima. Možemo usporediti KK Zadar s bolesnikom na aparatima. Umjesto da se pristupilo hitnom liječenju odugovlačilo se i sad smo u bezizlaznoj situaciji'.

SDP skače na zadnje nige zbog petokrake, a dopušta rušenje simbola grada

Opleo je Pupić Bakrač i po oporbi.

'Svaka vlast bi poželjela ovakvu oporbu. Već sam naglašavao kako su oni u tihoj koaliciji s HDZ-om pa su mi rekli da širim teorije zavjere. Što je to ako se oni ne očituju o stanju u KK Zadar. Je li to idiotizam, nesposobnost ili tiha koalicija? Što je? Dobili su glasove birača i po tko zna koji puta ih izdali. Oni se ne očituju o ničemu. Jedino su se očitovali u zadnje vrijeme o zvijezdi petokraki. Odmah skaču na zadnje noge. Ne daju dirati u zvijezdu petokraku, a dopuštaju da se ruše simbol grada Zadra.
'Što učiniti? Sad je kasno za bilo što!, zaključio je Pupić Bakrač.


Post je objavljen 23.08.2013. u 15:55 sati.