Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/craftingprincess

Marketing

Cvjetne krune/tijare kao modni detalj

Za ugođaj: Lana Del Rey - Summertime Sadness

Ovih dana šivam, lijepim, kraftam i uživam. Moj trenutni projekt su cvjetne krune/tijare koje su ovog proljeća/ljeta bile pravi hit na svim glazbenim festivalima, ali i na svim plažama. Vidjela sam prekrasnih kreacija gotovo na svakom koraku, pa sam se odvažila i ja napraviti neke.

Ovaj trend je čini mi se pokrenula Lana Del Rey, a ovako to na njoj izgleda.







Iako spomenutu pjevačicu ne smatram lijepom, mislim da je iznimno ženstvena, a cvijeće u kosi čini njen izgled krhkijim, čednijim i još ženstvenijim.

S godinama je jednostavno došlo do toga da žene više ne izgledaju kao žene, odnosno dogodi mi se čak i da kad osoba prolazi ulicom, više nisam sigurna radi li se o curi ili dečku. Pa sam da poradim na vlastitoj ženstvenosti posegnula za cvijećem u kosi, a rado bih vidjela i druge djevojke da nose slične ukrase.

Svjesna sam da su cvjetne krune prilično masivan i pomalo ekstravagantan modni detalj i znam da mnoge djevojke smatraju iste modnim overkillom, tako da volim reći da je modni detalj cvjetne krune zapravo rezerviran za hrabre, samosvjesne žene koje imaju potrebu istaknuti se i biti posebne.

Uskoro se spremam imati svoj prvi foto shooting s frendicama koje će mi biti modeli za ove moje kreacije i tome se jako veselim i uzbuđena sam radi toga, jer taj projekt obuhvaća moja dva mala talenta, a to je smisao za izrađivanje modnih detalja, tj. modni dizajn i fotografiranje.

Moram priznati da sam malo nervozna jer još nisam slikala modele, već samo prirodu, djecu i razne priredbe (firmu, pričest, vjenčanje, rođendane...). Nadam se da ću dobro obaviti taj posao i da će mi modeli isto tako dobro odpozirati :)

Javit ću vam se nakon foto shootinga, s fotografijama naravno, a za sad vam evo samo mali sneak peak ;)

Napravila sam ih jedno desetak, a neke su tu nanizane u jedan pregršt šarenila.





Post je objavljen 23.08.2013. u 11:27 sati.