Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Politički...

Moram ipak pisati o politici u ovaj tzv. sveti dan.

Bez obzira da li se slagali ili ne sa prosvjednicima - poljoprivrednicima, mislim da je Vlada koju smo na demokratskim izborima (valjda) izabrali ipak odgovorna da u slučaju da se dio tog istog glasačkog tijela buni na ovaj ili onaj način, MORA dići guzicu iz tople slane morske vode i oglasiti se na način da se organizira sastanak. I raspravlja s nezadovoljnicima. Nisam rekla da popusti, ali da razgovara, komunicira, NE IGNORIRA!!!

Koliko čitam jučerašnju dnevnu štampu (u kojoj prosvjednike skoro pa ne spominju) - na tekstu rastegnutom na više stranica dični nas PrimeMinistar uvjerava kako je sve divno i krasno i ružičasto...

A za prosvjednike je s gnušanjem odgovorio da nije njegov problem. Ma molim vas?? A čije je? Moj?

Moj je sigurno jer za sutra ne znam da li ću stići na posao (vozim se skoro 50 km) i da li će moje dijete stići na dogovorenu kontrolu kod liječnika. Jebe se PM za to. Njega tako i tako vozaju u autu koji ima prednost. Ili helikopteru. Ili avionu...

Ovakav arogantan stav cijele ove Vlade je već iritantan. A to smo već imali u doba Sanadera. Da ne spominjemo zbog čega je omogućeno onom bezobraznom Mamiću da u javnosti tako blati i psuje, a da ga nitko ne strpa u zatvor ili ludnicu. Možda čak ovo drugo bi bilo prikladnije. U onu famoznu luđačku košulju što se provlači kroz sve horror filmove. Eee.. to bih voljela vidjeti.

No, da se vratimo našim političarima na odmoru. Smatram političkom bezobrazlukom i ignoriranjem glasačkog tijela način na koji se ponašaju. A ne zaboravite - mi ih plaćamo! Nismo mi zbog njih, već oni zbog nas!!!



Post je objavljen 18.08.2013. u 10:40 sati.