Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dupla-ljuta

Marketing




Mijenjam dobro uhodani posao, sa lokalom u centru i godišnjim prometom od par miliona kuna za siguran i dobro plaćen posao u državnoj službi.


Opis posla: Iscrpljujući rad od 12 sati u izrazito stresnom okruženju. Svakodnevno stajanje u redovima na bankama, Fini, gledanje u pod dok razgovaraš sa referentima u poreznoj upravi uz obavezno višesatno moljakanje dužnika da ti plate za tvoj rad i trud. Zarađeni novac ionako ne vidiš, jer moraš platiti pdv, plaće, doprinose, prireze, trošarine, paušale, članarine, spomeničke rente, zampovove pa zakupe, troškove robe, troškove poslovanja i komunalne naknade, struju, vodu, plin , čistoću , odvodnju i dovodnju a na kraju obavezno uleti neki nepozvani račun npr. za turističku članarinu, ili za zaštitu šuma pa se lako završi u minusu. Ako se to ne uplati, po slovu zakona te mogu strpati u zatvor ili u boljem slučaju naprave ti ovrhu na računu. Dodatna pogodnost je da svaki inspektor u šumi zakona, koji se mijenjaju na dnevnoj bazi može pronaći u tvom radu drastičnu grešku i naplatiti kaznu do 500.000,00. Time si zbog svoje neodgovornosti, ugrozio ne samo svoju egzistenciju, već i višegodišnji ugled, rad i trud. Imaš osjećaj da si magarac koji radi i živi da bi platio račune i hrani sve oni koji te kontroliraju i kažnjavaju u ime države.

Posao takav kakav je, mijenjam za bilo kakav, ne previše stresan posao u državnoj službi. Obavezno radno vrijeme od 8 do 16 , ali da se mogu iskrasti po službenoj dužnosti oko 13 h. Poželjna plaća od 15.000,00 Kn na više sa plaćenim troškovima ,uključujući i troškove mobitela, vozač i tajnica se podrazumijevaju. Poželjno bi bilo da se dva - tri puta godišnje u trošku službe može otputovati, na neku egzotičnu destinaciju u svrhu širenja gospodarske, kulturne i političke suradnje Republike Hrvatske. Tako bi se osjećao kao koristan član društva.

Cijenjene ponude molim na mail.


Post je objavljen 13.08.2013. u 17:58 sati.