Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

G.O...



.....
G.O...
Jutros sam se probudila u G.O.loj vodi. Vrućina. Normalno. Tko je vidio vrućinu u siječnju. I led u kolovozu. Travarica s ledom, e to je nešto drugo. Mislim prvo. Kasnije pivo. Može, dva...Đaba trening u Komiži. Partner me je u partiji tenisa dobio 3:6. Igra na male do tri 3:2, za mene je slaba utjeha. Za Tudora dva puta po 0:1 za Gori je također, slaba utjeha.
Stara Majka moga Tukca je u domu u Stobreču, dobro, Podstrani. Dobro, ni hotel „Lav“ nije u Splitu. U Podstrani je. Sve pametno se događa po strani. Mi u Bosni bi rekli;- ta trane.
Ne mogu staviti po strani glasove sa plaže u Podstrani. Familija do obitelji, obitelj do familije. Djece kao poslije poplave. Jedna starija žena, bit će Nona, odaziva se na Nana, zove unuka;
- Adolfe, komenzi vamo. Hoder, Nani, spremila sam ti pitu. Gud, pita. Druga veli: - Stipane, nevalja hladna pašta šuta. I jedan i drugi unuk bi prvo palačinke što ih na kraj plaže spremaju. I obitelj i familija su na G.O.-u.
- Do kada?- pitaju se međusobno. Do utornika. Jah, ja do utorka...
Bože, ne pamtim kada sam ispisivala listu G.O.-a. Kad netko kaže kako je tri tjedna na G.O.-u pomislim o kakvoj je to firmi riječ. Kad čujem da je riječ o daktilografkinji, djelatnici u sudu, pomislim, hebo sud bez njene podrške tri tjedna. Ako sustav radi bez nekoga tri hefte oli isto toliko tjedana što odgovara sedmicama onda je upitno da li mu treba ta osoba.
Baš sam zavidna. I zločesta.
Lijepo je biti na G.O. Na plaži u Podstrani. U Stobreču je Sv. Lovre.
Čestitam imendan.
.

Vrijeme, vreme, vrime je za G.O. GOOL, Hajduče!





Post je objavljen 09.08.2013. u 18:07 sati.