Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toco1980foto

Marketing

"Njeno veličanstvo" Beyonce

U Zagrebu bi se uskoro trebao održati koncert Beyonce.

Dotična je već jednom (2009. godine) održala koncert u Areni Zagreb, koji je u fotoreporterskim krugovima ostao zapamćen po tome da su akreditrirani fotoreporteri iz dvorane istjerani nakon svega 90 sekundi koncerta (kako je napisala jedna blogerica ).

Osim toga, prilikom njenog boravka u Dubrovniku, bilo je i fizičkih okršaja između tjelohranitelja dotične i snimatelja "jer su nekome smetale kamere" iako su se svi nalazili na javnom mjestu.

No, ovaj puta se otišlo i korak dalje - zbog "posebnih prohtjeva" dotične, svako fotografiranje (i općenito snimanje) je zabranjeno. Općenito je poznato kako gotovo sve "velike zvijezde" imaju nekakve svoje nebulozne posebne prohtijeve, no ovaj put je baš svima zabranjeno snimanje zbog neke fotografije objavljene u medijima, koja se dotičnoj nije svidjela (vjerojatno zbog kompleksa i frustracija koje dotična ima po pitanju vlastitog izgleda).

'Nitko dosad osim Beyonce nije branio fotografiranje'

Štoviše, organizatori su čak putem medija izdali i "posebno upozorenje za posjetitelje" u kojem se mole svi posjetitelji koncerta da ne donose fotoaparate i kamere, uz napomenu da organizator ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko dođe do oduzimanja "nedozvoljenih predmeta".

No, veliko je pitanje, hoće li se ta ista "zabrana" odnositi i na ljude koji umjesto fotoaparata imaju mobitele s kamerama, a koji također u stanju snimati slike, i video, ili će se opet provoditi diskriminacija?

Na i kraju malo činjenica u vezi dotične i njene "umjetnosti"...:
Queen: Bohemian Rhapsody vs. Beyonce: Run the World (Girls)

Post je objavljen 16.04.2013. u 17:16 sati.